Přejít na obsah

Skoda Connect

Doporučené příspěvky

21 hours ago, Murphy1 said:

já to mám až do roku 2026, 5 měsíc a jen tak jsem to chtěl zkusit a mě to ani prodloužení nenabídlo, neměl jsem tam " Jít do obchodu". Asi je na prodloužení dost času 😃😃😃

Mam sluzby take do kvetna 2026. Moznost koupit (prodlouzit) nemam ani v aplikaci ani pres prohlizec.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den, chci se zeptat jestli někdo má podobnou zkušenost...

Koupil jsem přítelkyni do auta funkci na vyžádání a to dopravní značky ( O4 RS 2024 )

Funkci jsem koupil za doživotní cenu 1860 Kč - dneska jsem se díval a najednou vidím v aplikaci hlášku, že tato služba je aktuálně nedostupná. Stejně tak zmizela z eshopu v autě ..

Přitom zatím ve voze funguje. To o ni přijdu? Proč toto Škodovka dělá, že něco nabídne a pak ty funkce zmrazí? 

Docela mě to naštvalo, protože jsme vzali na firmu více nových aut do výroby v plné palbě ( Kodiaqy, Superby ) 

Chápu, že se funkce můžou měnit, ale pokud má něco člověk zaplacené a koupené tak by to tak mělo být nafurt. 

Díky za zkušenosti :) 

IMG_6873.PNG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...