Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Sám jsem zvědav, jak se po dořešení problému k tomu postaví, když budu požadovat prodloužení této placené služby o dobu její nefunkčnosti.

• 3 týdny později...

Škodovka provedla nějaké změny na serverech (nevím jestli jen u mě, nebo obecně), je potřeba odhlásit se v aplikaci MyŠkoda a znovu se přihlásit. Následně mi z nabídky zmizela možnost topení / větrání. (Opět automat.) A následně už to šlo i zapnout.

Tak to můžete taky zkusit, jestli třeba náhodou........

Už funguje, aj bez odhlásenia. Vďaka za info.

Pozitivní zprávou je, že když jsem jim napsal, že chci kompenzaci za nefunkčnost od druhé půlky ledna do minulého týdne, tak bez smlouvání prodlouží službu Care Connect o 3 měsíce.

... a dnes, když jsem kouknul do appky, tak vidím, že místo o 3 to prodloužili o 5 měsíců. 😉

@Zzzzz

A prosímtě, kam konkrétně jsi psal?

Nejdříve jsem chybu hlásil rovnou z appky a pak dál už jen přímo s connectivity.helpdesk@skoda-auto.cz

• 2 měsíce později...

Fungují vám online služby? Já od včerejšího dopoledne mám černý globus a auto není schopno se připojit, ani když se resetuje infosystém.

Mně funguje vše normálně 🤷‍♂️.

Dneska celý den off-line, včera to bylo ještě v pořádku.

U mě plně funkční.

Dříve pomohlo klasické odhlásit/přihlásit se.

• 1 měsíc později...

Zdravím nemáte teď taky nějaké problémy ? Autonse mě v apce aktualizovalo 5.7. A pak až 16.7. A od té doby je to zase mrtvé a neaktualizuje se a v autě je zeměkoule sediva

U mě stále plně funkční. 

U me od 16.7. nefunkční 🫣

U mňa funguje správne, octavia 4 kombi

Taky mám (zatím) vše plně funkční.

• 2 týdny později...

Také mě od včera nefunguje, aplikace MySkoda se nezaktualizuje a ukazuje stará data a rovněž logo zeměkoule v autě je šedivé, takže auto je offline...

U mě opět od 30.7. nefunkční, zeměkoule šedivá.........neskutečný.

Otravoval bych je na zákaznické podpoře! Jinak se s tím nikdo nic neudt. Je to na jejich straně.

• 2 týdny později...

Tak od 6.8. taky sedivo. Restart nepomohl 😕 Takze asi budu muset do skodovky. Podezrivam vypadky O2. 

Tak se to chytlo samo po pul hodine jizdy. Alespon, ze tak.

Tak dneska úplně největší pecka...ta jejich aplikace MyŠkoda ani nenaběhne 😔😔😔

Hlásím plnou funkčnost aplikace a jen doplním, že jde o verzi 8.4.1 na Androidu 13.

Ve verzi 8.4.0 a Androidu 15 je vše v nejlepším pořádku.

Dokonce i kontrola pozice zaparkovaného auta sedí na metr přesně na rozdíl od podivností v minulém týdnu.

A čerstvě po aktualizaci (když marskama píše, že i v poslední verzi OK) na 8.4.1.  taky vše OK.

Upraveno od Zzzzz

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.