Delf Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 Ahoj, stava se mi jedna zvlastni vec. Hlavne po nastartovani nekdy chvilku problikava kontrolka od Airbagu. Nekdy se to stane i behem jizdy.. Cim by to mohlo byt zpusobene? Napadlo me spatny dosed kontaktu...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 to jsem ještě neviděl airbagovka pokud cítí chybu tak rožne kontrolku a ta už svítí pak trvale dokud se nesmaže diagnostikou (při zaplém zapalování) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 22. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 to jsem ještě nevidělairbagovka pokud cítí chybu tak rožne kontrolku a ta už svítí pak trvale dokud se nesmaže diagnostikou (při zaplém zapalování) Mas pravdu. Bohuzel to neresi tento problem s problikavanim. Kdyby to bylo chybou ridici jednotky, tak by naskocila chyba a bylo by, ale takhle?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 jakej rok atd. ? možná by to chtělo reset Gateway (u faceliftu) kontrola zapojení signálu z airbagovky u OLD rozhodně VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 začlo to samo od sebe nebo nějaký zásahy byli ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 22. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 je to rv.99 bez zasahu, samo od sebe... s Vagem se na rj. Airbagu bojim sahnout,... v popisu varuji pred znicenim jednotky s oznacenim xyz ... ... Zatim jsem se nedival, co tam je za rj., ale na 90% si myslim, ze je tam prave ta, u kteroy varujou pouzivat Vaga.. nebo se mylim? Rozhodne kouknu na signalku, jak radis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delf Vloženo 5. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2007 Tak jsem se konecne k tomu dostal, abych se podival na tu sem tam poblikavajici kontrolku Airbagu. Vycistil jsem pojistky u v HSB boxu nad baterii a je snad po problemu:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.