Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravím při autonehodě nám pan umlasknul zrcatko je jen trochu napraskly vyměnili se sklíčko lakovany kryt jediné co nefunguje je hlídání mrtvého úhlu jelikož se utrhl pin pro propojení se zrcátkem konektor nejde sehnat je komplet s el instalaci zrcatka a to vychází 2800 což se mi kvůli kousků plastu zda blbost kupovat nemá někdo zkušenosti kde by šel sehnat nebo jak to vyřešit?

received_324506337062012.jpeg

received_339172532154642.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pozri ten konektor z fotky nevyzera byt KO. pokial nie je tak hocaky typek co robi elektriku do aut by to mal zvladnut. sice stav konektora nepoznam ale ved postup by bolasi taky ze terminaly co zostali v konektore sa vypichnu a na tie vodice sa nakrimpuju nove terminaly a hotovo. ak by sa vodice moc skratili tak sa kusok vodica nadpoji a potom nakrimpuje terminal. cize pozri konektor ci je OK a ak hej tak mas skoro vyhrate. este treba najst niekoho kto to bude vediet vypichnut tak aby neposkodil zamykaci mechanizmus v konektore...v automotive su na to presne urcene kluce, vypichovatka ale nevravim ze to nepojde aj niecim inym

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@Thammy Když to nějak líp nafotíš a pošleš jim tam třeba mail, tak ti řeknou jestli to maj nebo ne i bez znalosti čísla. Chlap co tam dělá je sice rázovitý ale má přehled.

 

@fsociety19x nejideálnější možnost je konektor samozřejmě zachránit, jen z vlastní zkušenosti vypichovat piny z exteriérového konektoru s ochranou proti vlhkosti není uplně jednoduchá záležitost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...