Přejít na obsah

Elektrické sklopné zrcátko.


Jandy92

Doporučené příspěvky

Zdravím.

Řeším aktuálně jeden problém, u spolujezdce se mi sklápí zrcátko tak, že se zastaví na gumové liště, co jsem to zkoumal tak je nejspíš ulomený doraz nebo něco podobného co ukončí polohu při sklopení . 

Máte s tím někdo zkušenost jestli mám šanci uspět na reklamaci?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ako poloz si otazku. Mavto tak normalne byt? Ze az na gumovej liste? Osobne som to nepozeral, ale ak nie tak reklamuj a nelamentuj. Je to bezna vec, ze to co nezodpoveda vyrobnemu standardu v zaruke je vada.Uspech reklamacie zalezi od teba a asertivity. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak takto to už je iné. tam bol evidentne zásah do zrkadla. Ak chceš na reklamáciu, minimálne ten plast by som opravil, aby to nebolo vidieť. Podľa toho čo píšeš usudzujem, že nie si 1. majiteľ. Keď si to kupoval, bolo to už tam? Ak hej tipujem, že sa tam babral predošlý majiteľ. To zrkadlo je celé čierne, či spodok sivý? Lebo tá fotka skresľuje.

Každopádne ak to chceš mať tak ako má byť, tak treba to zrkadlo buď dať na servis, alebo si ten plast daj dole, keď už bez tak to niekto páčil a pozri, či nebudeš vidieť poškodenie dorazu. To gumené tesnenie na výmenu tiež, teda ak ti to vadí.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano, druhým majitelem. Auto jsem při koupi obcházel nejméně třikrát, takže bych si určitě všimnul promáčklé lišty.

Závadu jsem zaznamenal podle zvuku (lupnutím) po zamknutí auta.

 Zrcátka mají takovou barvu v Monte carlo red.

Dnes jsem řešil s firmou záznam kamery na parkoviště kde pracuji, tak uvidím zda se to stalo tam, jinak mi zbývá možnost řešit věc havarijním pojištěním jako vandalismus bohužel větší spoluúčast.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@JandyAch jo, ja sa už cítim ako papagáj. Načo si dávate tie spoluúčasti? Za par ušetrených šupákov ročne? Mne bez spoluúčasti vždy dali ponuku do plus 50 eur ročne vrátane GAPka. A spoluúčasť účtujú 165 zvyčajne. To nestojí za to. I keď nech to nezakríknem, na scale som mal za 4 roky len dve výmeny okna, čo je historicky najmenej škodových udalostí.

 

Takže to páčenie na zrkadle si nemal. To znamená, že je to mechanicky poškodené. Otázne je, či to poškodenie bolo príčinou, či nie. Každopádne ak to máš už načaté skús pozrieť ako to dať dole a kukni pod to, či tam neuvidíš to poškodenie. A skús to dať na reklamáciu. Tu je otázne, či tak ako to je rovno (tam čakám, že sa vyhovoria na manipuláciu so zrkadlom), alebo to dať dole ten plast a skúsiť to poopraviť teplovzdušnou, ak by to šlo. Asi by som volil tú prvú variantu s tým, že buď alebo.

Editováno: , autor: csabac
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...