Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Čus lidi,

nějakej kretén mi ustřelil levé zrcátko a docela by mě zajímalo jestli se dá sehnat jenom to vyhřívané sklíčko(na vrakovišti,nebo v krámě) a pokud ano jak se pohybuje cena.

Předem dík

Určitě se dá sehnat jestli je to na octu tak stojí myslím něco kolem tisícovky nové. Dá se to sehnat i jinak, pokud to máš nějak celý dodělaný tak kup celý zrcátko někde na vrakáču nebo ho někdo nabízel tady v bazaru a cena bude přibližně stejná.

Já jsem to kdysi vyřešil tak, že jsem koupil sklo do zrcátka nějakého náklaďáku, z papíru jsem vystřihl šablonu jak má to moje zrcátko vypadat a sklenář mi to uřízl podle toho. Pak jsem to už jen nalepil na původní rozbité a hotovo.

Já jsem to kdysi vyřešil tak, že jsem koupil sklo do zrcátka nějakého náklaďáku, z papíru jsem vystřihl šablonu jak má to moje zrcátko vypadat a sklenář mi to uřízl podle toho. Pak jsem to už jen nalepil na původní rozbité a hotovo.

No teď bys to už snad tak neudělal?

Čus lidi,

nějakej kretén mi ustřelil levé zrcátko a docela by mě zajímalo jestli se dá sehnat jenom to vyhřívané sklíčko(na vrakovišti,nebo v krámě) a pokud ano jak se pohybuje cena.

Předem dík

Tady jsem narazil na nejlevnější komplet

http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/octa...rana=74&pocet=9

Jinak podle etky vlevé, vyhřívané sklo zrcátka asi 1060,-

Jednodušeji to už opravdu udělat nejde :D

jo, jo- taky jsem udělal tu blbost, že jsem koupil origo za cca. 1000,- :wacko: , kdybych si ho před zaplacením nenacvaknul na auto, tak bych mu ho vrátil.

Poptej se a seženeš třeba za 200,- , za ten čas to stojí.

Jak je možný že je to tam tak levný,když píšou originální díl. To asi originál nebude :o ,nebo to někdo vidíte jinak?

Jestli chce někdo jen vyhřívaný sklo zrcátka, tak písněte, mám jich několik...

Zdravim

taky se mi stalo něco podobného - nějakej blb urazil levé zrcátko - ale vyřešilo se to docela snadno v mototechně mi objednali ze škodovky pouze sklo s vyhříváním ( asi bylo na fábii ) ale bylo stejné a stálo 220Kč měl jsem možnost z vrakáče za 1500 komplet celé zrcátko. Jen bych ještě dodal pozor na nasazování toho skla, protože jak tam je ta elektronika ( servomotůrky ) tak jsou tam umělohmotné jezdce, po kterých ty motůrky jezdí a bohužel jsem mi ulámali zoubky a už nejde ovládat to sklo, ale stačí nastavit růčo - stejně kdo by to furt natáčel

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.