Publikováno Prosinec 29, 200618 r Čus lidi, nějakej kretén mi ustřelil levé zrcátko a docela by mě zajímalo jestli se dá sehnat jenom to vyhřívané sklíčko(na vrakovišti,nebo v krámě) a pokud ano jak se pohybuje cena. Předem dík
Prosinec 29, 200618 r Určitě se dá sehnat jestli je to na octu tak stojí myslím něco kolem tisícovky nové. Dá se to sehnat i jinak, pokud to máš nějak celý dodělaný tak kup celý zrcátko někde na vrakáču nebo ho někdo nabízel tady v bazaru a cena bude přibližně stejná.
Prosinec 29, 200618 r Já jsem to kdysi vyřešil tak, že jsem koupil sklo do zrcátka nějakého náklaďáku, z papíru jsem vystřihl šablonu jak má to moje zrcátko vypadat a sklenář mi to uřízl podle toho. Pak jsem to už jen nalepil na původní rozbité a hotovo.
Prosinec 29, 200618 r Já jsem to kdysi vyřešil tak, že jsem koupil sklo do zrcátka nějakého náklaďáku, z papíru jsem vystřihl šablonu jak má to moje zrcátko vypadat a sklenář mi to uřízl podle toho. Pak jsem to už jen nalepil na původní rozbité a hotovo. No teď bys to už snad tak neudělal?
Prosinec 29, 200618 r Čus lidi,nějakej kretén mi ustřelil levé zrcátko a docela by mě zajímalo jestli se dá sehnat jenom to vyhřívané sklíčko(na vrakovišti,nebo v krámě) a pokud ano jak se pohybuje cena. Předem dík Tady jsem narazil na nejlevnější komplet http://www.autodilykrc.cz/eshop/skoda/octa...rana=74&pocet=9 Jinak podle etky vlevé, vyhřívané sklo zrcátka asi 1060,-
Prosinec 29, 200618 r Já jsem to kdysi vyřešil tak, že jsem koupil sklo do zrcátka nějakého náklaďáku, z papíru jsem vystřihl šablonu jak má to moje zrcátko vypadat a sklenář mi to uřízl podle toho. Pak jsem to už jen nalepil na původní rozbité a hotovo. Jednodušeji to už opravdu udělat nejde
Prosinec 30, 200618 r Ahoj, sklo zrcatka mam za par korun, viz http://www.skoda-dily.cz/index.php?action=...y=1U1.857.521+E. Kdyz bude zajem, tak pisni PM, muzeme domluvit jinou dopravu a platbu - levnejsi....
Prosinec 30, 200618 r jo, jo- taky jsem udělal tu blbost, že jsem koupil origo za cca. 1000,- , kdybych si ho před zaplacením nenacvaknul na auto, tak bych mu ho vrátil. Poptej se a seženeš třeba za 200,- , za ten čas to stojí.
Prosinec 30, 200618 r Jak je možný že je to tam tak levný,když píšou originální díl. To asi originál nebude ,nebo to někdo vidíte jinak?
Leden 2, 200718 r Zdravim taky se mi stalo něco podobného - nějakej blb urazil levé zrcátko - ale vyřešilo se to docela snadno v mototechně mi objednali ze škodovky pouze sklo s vyhříváním ( asi bylo na fábii ) ale bylo stejné a stálo 220Kč měl jsem možnost z vrakáče za 1500 komplet celé zrcátko. Jen bych ještě dodal pozor na nasazování toho skla, protože jak tam je ta elektronika ( servomotůrky ) tak jsou tam umělohmotné jezdce, po kterých ty motůrky jezdí a bohužel jsem mi ulámali zoubky a už nejde ovládat to sklo, ale stačí nastavit růčo - stejně kdo by to furt natáčel
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.