Květen 1, 200817 r maca: tak něco takovýho by se mi líbilo... pořádnej širokej bodykit, auto až na zemi..
Květen 1, 200817 r maca: tak něco takovýho by se mi líbilo... pořádnej širokej bodykit, auto až na zemi.. Souhlas s Dakiainem,poradne siroky
Květen 1, 200817 r maca: tak něco takovýho by se mi líbilo... pořádnej širokej bodykit, auto až na zemi.. až na to křídlo se mi to moc líbí
Květen 15, 200817 r ty vole doufám že je v tom HTP :smich: :smich: maca ee HTP nie ale 1,0 MPI ! ! ! !
Srpen 30, 200817 r co je na něm pěkného?? zadek je hrozný aspon to mohl dodělat, taktéž přední blatníky.
Září 15, 200816 r wrc je wrc... tak asi majitel chtěl udělat hezky wrc, ale podle mě mu bud došla trpělivost a nebo peníze a výsledek je docela
Březen 3, 200916 r Už jsem viděl na netu a nemůžu se vynadívat....decentní a prostě jedním slovem...KRÁSA
Září 28, 200915 r Pane Karfík vy nás teda zásobujete...... Teda jestli můžu,tak ta stříbrná u mě asi takhle ,troche extrém.Zbytek - hezký dost. Tom
Září 28, 200915 r Hele Dakie,ty rejpale jeden , ta z příspěvku 12.56.Dobrá stříbrná asi není,co já vím ,tak střelím třeba šedivou...... Tom
Září 29, 200915 r souhlasím s Tomínem, ta šedá stone se mi taky nelíbí. působí divně a ty kola v podběháh tomu vůbec nesluší jinak zbytek pěkný
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.