Publikováno Leden 3, 200718 r chlapi lze dodělat kontrolu hladiny vody ostřikovačů, mám eleganci r.v 2001 model 02 s maxidotem co je k tomu třeba? předpokládám že nádržka s elektrodama a co dál?
Leden 4, 200718 r chlapi lze dodělat kontrolu hladiny vody ostřikovačů, mám eleganci r.v 2001 model 02 s maxidotemco je k tomu třeba? předpokládám že nádržka s elektrodama a co dál? natáhnout drát(pokud není) od čidla na nádobě na zalený konektor na budíkách, pin6. a druhý na čidle na nádobě na kostru. Nakódovat budíky (+04) Upraveno Leden 4, 200718 r od rtg61
Leden 4, 200718 r chlapi lze dodělat kontrolu hladiny vody ostřikovačů, mám eleganci r.v 2001 model 02 s maxidotemco je k tomu třeba? předpokládám že nádržka s elektrodama a co dál? Mám návod i s fotkami jak to udělat je v němčině napiš mail a já ti ho pošlu
Leden 4, 200718 r Autor kadlec-fabia@seznam.cz díkec Posláno pěkně zpracovaný, jen německej jazyk moc nic
Leden 4, 200718 r chlapi lze dodělat kontrolu hladiny vody ostřikovačů, mám eleganci r.v 2001 model 02 s maxidotemco je k tomu třeba? předpokládám že nádržka s elektrodama a co dál? sakra,ja mysle ze v teto vybave uz to je v zakladu.Opravdu to tam neni origos ?
Leden 4, 200718 r chlapi lze dodělat kontrolu hladiny vody ostřikovačů, mám eleganci r.v 2001 model 02 s maxidotemco je k tomu třeba? předpokládám že nádržka s elektrodama a co dál? sakra,ja mysle ze v teto vybave uz to je v zakladu.Opravdu to tam neni origos ? MR 2001 má kontrolku pokud má origo tovární xenony a ostřik světlometů. Samozřejmě origo 2001 nemá maxidot, ale kontrolku.
Leden 4, 200718 r chlapi lze dodělat kontrolu hladiny vody ostřikovačů, mám eleganci r.v 2001 model 02 s maxidotemco je k tomu třeba? předpokládám že nádržka s elektrodama a co dál? sakra,ja mysle ze v teto vybave uz to je v zakladu.Opravdu to tam neni origos ? MR 2001 má kontrolku pokud má origo tovární xenony a ostřik světlometů. Samozřejmě origo 2001 nemá maxidot, ale kontrolku. Myslím že stačí mít jenom ostřiky...
Leden 4, 200718 r stačí mít nádobku na 5,5 litrů viděl jsem octu co měla jen zadní stěrač a měla už čidlo a 5,5l nádobku
Leden 4, 200718 r stačí mít nádobku na 5,5 litrů viděl jsem octu co měla jen zadní stěrač a měla už čidlo a 5,5l nádobku Ale taky to není úplně pravda s velkou nádobkou. V naší octě původně velká praska a tekla , tak jsem sehnal na vrakáči velkou a byla bez díry na čidlo. díru jsem tam musel dodatečně udělat. Byl na ní rok 2001
Leden 5, 200718 r Autor no mám eleganci rv 01, model 02, maxidot, zadní stěrač nevím jak velká je nádobka,ale vzhledem k tomu jak krátce mi ted voda vydrží, tam bude malá nádobka a nic mi to nehlásí, o víkendu zklusím vycuknout nádobku zda má čidlo a jak je velká
Leden 5, 200718 r Autor tak to je jednodušší, mrknu na to bylo by příjemnější pokud by tam bylo a byl by problém v něčem jiným, ideálně prošoupanej kabel
Leden 6, 200718 r Autor no taxem na to koukal a čidlo tama není ani nádržka mě nepříjde moc velká na to že mám otírátko i vzadu
Leden 6, 200718 r no taxem na to koukal a čidlo tama není ani nádržka mě nepříjde moc velká na to že mám otírátko i vzadu je v te nadobce takovej prolis.. ja koupil jen cidlo a diru vyvrtal.
Leden 6, 200718 r Autor co to stálo to čidlo, koukal jsem že tam asi ten prolis bude a šlo by to vykroužit
Leden 6, 200718 r co to stálo to čidlo, koukal jsem že tam asi ten prolis bude a šlo by to vykroužit no cidlo stalo myslim kolem 100,- nevim uz. jsou to sice jen dve elektrody.. ale nechtelo se me nic bastlit.
Leden 6, 200718 r to fakt ve skodovce jsou takovi,ze je to jen na prani a pak maji jiny svazek..divne..
Leden 6, 200718 r to fakt ve skodovce jsou takovi,ze je to jen na prani a pak maji jiny svazek..divne.. Jojo, šetří na špatným místě... čidlo + pár korun za dráty a jeden konektor navíc...
Leden 6, 200718 r to fakt ve skodovce jsou takovi,ze je to jen na prani a pak maji jiny svazek..divne.. Jojo, šetří na špatným místě... čidlo + pár korun za dráty a jeden konektor navíc... tak tak
Leden 6, 200718 r to fakt ve skodovce jsou takovi,ze je to jen na prani a pak maji jiny svazek..divne.. Jojo, šetří na špatným místě... čidlo + pár korun za dráty a jeden konektor navíc... tak tak Ty jsi musel tahlat i kabeláž? Kudy jsi to vedl?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.