Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

chlapi lze dodělat kontrolu hladiny vody ostřikovačů, mám eleganci r.v 2001 model 02 s maxidotem

co je k tomu třeba? předpokládám že nádržka s elektrodama a co dál?

chlapi lze dodělat kontrolu hladiny vody ostřikovačů, mám eleganci r.v 2001 model 02 s maxidotem

natáhnout drát(pokud není) od čidla na nádobě na zalený konektor na budíkách, pin6. a druhý na čidle na nádobě na kostru. Nakódovat budíky (+04) -_-

Upraveno od rtg61

Mám návod i s fotkami jak to udělat je v němčině napiš mail a já ti ho pošlu -_-

• Autor

kadlec-fabia@seznam.cz díkec

Posláno

Sla by takova vychytavka i na model z roku 98 ?

• Autor

Posláno

pěkně zpracovaný, jen německej jazyk moc nic :)

sakra,ja mysle ze v teto vybave uz to je v zakladu.Opravdu to tam neni origos ?

MR 2001 má kontrolku pokud má origo tovární xenony a ostřik světlometů. Samozřejmě origo 2001 nemá maxidot, ale kontrolku.

MR 2001 má kontrolku pokud má origo tovární xenony a ostřik světlometů. Samozřejmě origo 2001 nemá maxidot, ale kontrolku.

Myslím že stačí mít jenom ostřiky...

stačí mít nádobku na 5,5 litrů

viděl jsem octu co měla jen zadní stěrač a měla už čidlo a 5,5l nádobku

stačí mít nádobku na 5,5 litrů

viděl jsem octu co měla jen zadní stěrač a měla už čidlo a 5,5l nádobku

Ale taky to není úplně pravda s velkou nádobkou. V naší octě původně velká praska a tekla , tak jsem sehnal na vrakáči velkou a byla bez díry na čidlo. díru jsem tam musel dodatečně udělat. Byl na ní rok 2001

• Autor

no mám eleganci rv 01, model 02, maxidot, zadní stěrač

nevím jak velká je nádobka,ale vzhledem k tomu jak krátce mi ted voda vydrží, tam bude malá nádobka

a nic mi to nehlásí, o víkendu zklusím vycuknout nádobku zda má čidlo a jak je velká

to čidlo je vidět zepředu dole na nádobce. Pokud tam je :))

• Autor

tak to je jednodušší, mrknu na to bylo by příjemnější pokud by tam bylo a byl by problém v něčem jiným, ideálně prošoupanej kabel

• Autor

no taxem na to koukal a čidlo tama není :( ani nádržka mě nepříjde moc velká na to že mám otírátko i vzadu

no taxem na to koukal a čidlo tama není :( ani nádržka mě nepříjde moc velká na to že mám otírátko i vzadu

je v te nadobce takovej prolis.. ja koupil jen cidlo a diru vyvrtal.

• Autor

co to stálo to čidlo, koukal jsem že tam asi ten prolis bude a šlo by to vykroužit

draty tam jsou uz ve standartu natazene ?

co to stálo to čidlo, koukal jsem že tam asi ten prolis bude a šlo by to vykroužit

no cidlo stalo myslim kolem 100,- nevim uz. jsou to sice jen dve elektrody.. ale nechtelo se me nic bastlit.

draty tam jsou uz ve standartu natazene ?

ja v eleganci ne..

to fakt ve skodovce jsou takovi,ze je to jen na prani a pak maji jiny svazek..divne..

to fakt ve skodovce jsou takovi,ze je to jen na prani a pak maji jiny svazek..divne..

Jojo, šetří na špatným místě... čidlo + pár korun za dráty a jeden konektor navíc...

Jojo, šetří na špatným místě... čidlo + pár korun za dráty a jeden konektor navíc...

tak tak :)

tak tak :)

Ty jsi musel tahlat i kabeláž? Kudy jsi to vedl?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.