Leden 23, 200718 r Moje hapina jede asi takhle No podla palivomeru a kontrolky paliva predpokladam, ze si sa ponahlal dotankovat
Leden 23, 200718 r Tak to musí bejt hukot 240 ve fábii....jestli pak už to nechtělo třeba i vzlítnout
Leden 23, 200718 r Výrobce píše 151 km/h - ale to je hodnota při nadstandartních otáčkách To že s tím autem pojede někdo chvílema ve vyšších otáčkách a třeba i v červeném poli, s tím Škodovka pro "běžného" řidiče nepočítá V///RSovi věřím vím jak svoji Fabii trénuje Hanzi - proč ty dálkové světla ve dne ?
Leden 23, 200718 r Zatím sem jel nejvíc podle tachometru na mimoňském letišti 195 km/h, ale asi by to jelo o trochu víc. Ctělo by to delší rovinku
Leden 23, 200718 r Zatím sem jel nejvíc podle tachometru na mimoňském letišti 195 km/h, ale asi by to jelo o trochu víc. Ctělo by to delší rovinku tak to mas este co robit aby si dohnal htp
Leden 24, 200718 r Moje hapina jede asi takhle To je RS od začátku nebo TDi 74kw s úpravou? Je to od začátku RS na kterém zkouším různé úpravy.Je tady asi většina benzínů,ale pokud by byl zájem tak založím téma o navyšování výkonu u tdi a takovou malou reportáž plus nějaké fotky.
Leden 24, 200718 r Jen tak pro zajímavost, naše Fabča Combi mi dala na dálnici údaj na tachometru cca 194km/h, ale bylo hnusné počasí tak jsem potom radeji spomalil ...
Leden 24, 200718 r Moje hapina jede asi takhle To je RS od začátku nebo TDi 74kw s úpravou? Je to od začátku RS na kterém zkouším různé úpravy.Je tady asi většina benzínů,ale pokud by byl zájem tak založím téma o navyšování výkonu u tdi a takovou malou reportáž plus nějaké fotky. Hanzi, neladis to tak nahodou se Stingreyem??
Leden 25, 200718 r přes 220 (hodně přes) až nakonec tachometru. Otáčky 5000. Přiznávám, bylo to mírně z kopečka, ale fakt mírně Tak zmereno na brzde Vmax je 237 kph. To je docela parada, ne?
Leden 25, 200718 r Výrobce píše 151 km/h - ale to je hodnota při nadstandartních otáčkách To že s tím autem pojede někdo chvílema ve vyšších otáčkách a třeba i v červeném poli, s tím Škodovka pro "běžného" řidiče nepočítá V///RSovi věřím vím jak svoji Fabii trénuje Hanzi - proč ty dálkové světla ve dne ? Bohosi zabudol si povedat ze aj ty trenujes Svoju fabulu !
Leden 25, 200718 r No a já mám maximálku asi takhle ty woe Miloši, nepřetáčej to tolik!!! No žejo...už to skoro bylo i v červeným
Leden 26, 200718 r Cau lidi jak vam to jede na 2. rychl. stupen u 1.4 16V 74kW, me to jede na 95km/h, tak kolik vam. Pochlubte se. pozn. Jel jsem kdysi se Superbem 2.8 V6 na dvojku 120km/h
Leden 26, 200718 r No a já mám maximálku asi takhle ty woe Miloši, nepřetáčej to tolik!!! No žejo...už to skoro bylo i v červeným jojo to jsou oni 80. když pospíchám s náklaďákem který nejede víc jak 90 tak tito na cestě zavazí
Leden 27, 200718 r No a já mám maximálku asi takhle ty woe Miloši, nepřetáčej to tolik!!! No žejo...už to skoro bylo i v červeným jojo to jsou oni 80. když pospíchám s náklaďákem který nejede víc jak 90 tak tito na cestě zavazí to je este v pohode ze ide 80km/h su taky skodovkari ze zo svojou 105-kou alebo 120-kou ide 60km/h mimo mesto to je potom zazitok a ked je clovek tak 20-te auto zanim
Leden 27, 200718 r No a já mám maximálku asi takhle ty woe Miloši, nepřetáčej to tolik!!! No žejo...už to skoro bylo i v červeným jojo to jsou oni 80. když pospíchám s náklaďákem který nejede víc jak 90 tak tito na cestě zavazí Ale prd...tohle bylo 80, ale na naprosto nesjízdný silnici ve sněhovejch kolejích...tuším že to byla strakonická někde u Dobříše a jelo se ve vyježděnejch kolejích. Ehm jinak provoz samozřejmě nebrzdím
Leden 28, 200718 r Milos: vieme ze premavku nebrzdis mas to aj na aute Hned Te Predjedu Né já tam mám: Hodně To Přišlápnu
Leden 28, 200718 r Zatím sem jel nejvíc podle tachometru na mimoňském letišti 195 km/h, ale asi by to jelo o trochu víc. Ctělo by to delší rovinku tak to mas este co robit aby si dohnal htp Toho se nebojím... Vzhledem k tomu, že to letiště má cca 3200m a nevyužil jsem celou délku, protože jsem taky musel ke konci brzdit, tak jsem spokojenej
Leden 30, 200718 r Milos: vieme ze premavku nebrzdis mas to aj na aute Hned Te Predjedu Né já tam mám: Hodně To Přišlápnu Horko Tezko Pojede p.s.: minule ma zacne obiehat bavor to by som prezil ale ked za nim islo HTP tak som cumel ako puk a HTP zacalo za nim nervozne kluckovat tak som povedal ak ho obehne hned ho kupujem
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.