Přejít na obsah

Jakým způsobem ověřujete historii vozidel zdarma?


janferko

Doporučené příspěvky

Jakým způsobem ověřujete historii vozidel zdarma? Sdílejte své zkušenosti a doporučte další alternativy.

Já osobně používám tyto čtyři webové stránky:
1. VeeScan.com:
VeeScan je inovativní platforma, která slibuje poskytnout komplexní informace o historii vozidla. Díky ní můžete získat přehled o najetých kilometrech, záznamech o krádeži a dokonce i historii využití vozidla jako taxi. Je to jako jedna velká databáze všech možných informací o autě, která vám může pomoci udělat informované rozhodnutí.

2. Overenie.digital:
Pokud máte v úmyslu koupit auto ze Slovenska, overenie.digital je pro vás užitečným nástrojem. Specializuje se na poskytování základních informací o vozidlech registrovaných na Slovensku. Stačí zadat evidenční číslo vozidla (EČV), VIN číslo nebo číslo technického průkazu (část II) a získáte důležité informace, které vám pomohou udělat informované rozhodnutí.

3. Zdruzenie-Sova.sk:
Združenie SOVA je specializované na vyhledávání vozidel s točenými kilometry. I když poskytuje pouze jednu konkrétní informaci, dokázalo najít mnoho vozidel s pochybnou historií kilometrů, což je důležité pro každého, kdo hledá spolehlivé auto.

4. CarDetect.cz:
CarDetect poskytuje bezplatný dekódovací nástroj, který umožňuje získat informace o vozidle, jako je kontrola odcizení a leasingu. Další detailní informace jsou placené.

5. KontrolaTachometru.CZ

Kontrolatachometru.cz je webová stránka Ministerstva dopravy, která poskytuje užitečné informace týkající se technických kontrol vozidel. Na tomto portálu najdete důležitá data o ujetých kilometrech vozidel, která prošla státní technickou kontrolou (STK) nebo emisní kontrolou (EK).

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zkoušel jsem 1 a 5. U jedničky mi to napodruhé našlo, ale vzhledem ke známé historii auta (mám je od nova), mi to nenašlo škodnou událost (soused mi nacouval do nárazníku - řešeno přes jeho pojišťovnu a opravováno ve škodovce, tedy žádná oprava mimo "systém"). U pětky našlo bez problémů stav tacho při STK a výsledky emisí a STK

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Určitě to chápu. Žádný systém není dokonalý a občas může mít potíže s nalezením informací, zejména pokud jde o specifické události jako ta vaše se sousedem. Chapal bych to jako alternativy zdarma. Nicméně, pro dokonalou a spolehlivou kontrolu budou pravděpodobně placené služby nabízet lepší možnosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...