Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, mohl bych vás poprosit o radu? Dnes jsem byl na prohlídce vozu VW Touran (ano vím škoda fórum) ale jde mi o stav motoru - 2.0 TDi 110kW EA288evo. Vůz vše ok, ale motorový prostor vypadal na 4lete auto s 100k velmi špinavý a po sundání krytu motoru jsem si všiml skvrn on oleje u 1. 3. a 4. vstřikovače (viz foto) a malá skvrnka byla taky pod railem. Co mě ovšem překvapilo je to, že u druhého vozu se stejným motorem (ale nájezdem asi 140k) byly skvrny na stejném místě, jen o něco větší. Nevíte prosím o co se jedná nebo zda je to na závadu? Měl jsem za to, že s pravidelnou péči by se tohle objevovat s takovýmto nájezdem objevovat nemělo. Moc vám děkuji za rady. J

IMG_4543.jpeg

IMG_4544.jpeg

IMG_4545.jpeg

IMG_4548.jpeg

IMG_4549.jpeg

IMG_4559.jpeg

IMG_4560.jpeg

je to normálne , tie veká tečú vo veľkom , detto guferá na kľuke ... v lepšom štádiu to tečie tak že rozleptá vodné hadice a vystrelí z toho voda v najlepšej chvíli v 38st na dialnici ... totalne olejničky

toto na foto by som prvé umyl , vyzerá že to žere olej ako tiež zvyknú a ten kto to dolieval nemá pevnú ruku 

• Autor

Ahoj Suri, děkuji ti za tvoji odpověď. Myslíš že by v tomhle případě pomohlo vyměnit ventilové víko s novými gufery pro vstřiky?

umy to a posleduj najprv

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.