Publikováno Květen 5, 20241 r Ahojte, len náhodou som si všimol, že mi nefunguje ovládanie zadných okien na oboch stranách. Ale záhadne je, že od vodiča ide otváranie všetkých okien, nechápem kde môže byť chyba. Mne ani tak nevadí že to nefunguje, len na STK viem že skúšajú aj ovládanie všetkých okien... Upraveno Květen 5, 20241 r od juraj79m
Květen 5, 20241 r Autor To som samozrejme kukol ako prvé, jedno ako je stlačené, zadné okná nefunguju
Květen 10, 20241 r mal som podobný problém na STK, vybral som ovládacie tlačidlá vzadu, vyčistil a všetko funguje
Květen 17, 20241 r Autor A ako a s čím si ich vyčistil? Mám pocit že práve v nich bude problém, lebo keď ich stláčam hore dole, občas zareaguju
Květen 17, 20241 r obyčajnou handričkou bez chĺpkov a trochou alkoholu. nasledne vyfukal fenom. pripadne iný postup u susedov na Superb III Oprava startovacího tlačítka superb III
Květen 22, 20241 r Autor Dakujem ilmirec za radu, tlačidla som rozobral, tie kontaktne plochy som vyčistil technickým liehom, a už znova krásne všetko funguje. Ešte raz vďaka...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.