hubo44 Vloženo 8. Května Sdílet Vloženo 8. Května Zdravim. Mam pocit že pomaly sa mi zohreje motor. Za aky čas či km. sa vam zohreje motor na 90. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 9. Května Sdílet Vloženo 9. Května motor zahřátý na 90, je myšleno ručka kolmo, nebo sledována teplota oleje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 9. Května Autor Sdílet Vloženo 9. Května Len podla ručičky tepla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 10. Května Sdílet Vloženo 10. Května Co napsat jaký stav máš ty? Tenhle motor se ohřívá poměrně rychle, ale každému to může příjit jinak dlouho 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Května Sdílet Vloženo 10. Května teď jsem na home office, ale jak některý den ráno vyrazím, zkusím vysledovat, ikdyž u mě to bude malinko zkreslené, neboť mi voda ohřívá i plynový směšovač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Května Autor Sdílet Vloženo 10. Května Aj moje ma lpg a 350t. km. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 10. Května Sdílet Vloženo 10. Května tak to jsi o skoro 80t km dál než já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 23. Května Sdílet Vloženo 23. Května Více jak týden jsem nejezdil, ale teď po dvakrát jsem to sledoval podrobněji, teploty byly v rozmezí 17-20°C a bylo to v rozmezí 3,5-4km do kolmé polohy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 23. Května Autor Sdílet Vloženo 23. Května Fajn budem to sledovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemra79 Vloženo 29. Června Sdílet Vloženo 29. Června u me je to vic, cca 10 km, mirne z kopce, lehka noha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.