ab79 Vloženo Středa v 21:43 Sdílet Vloženo Středa v 21:43 16 hours ago, Michal B. said: Fotka - štítek jen na jednom...před výměnou nemám, nevím co tam bylo......po přezutí včera na letní gumy a spokojenost trvá. dnes máme s kolegy zde s fora sraz v Ostravě, budeme testovat tlumiče a vše kolem superbu 🙂 Ve kterém servise ti to měnili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo Čtvrtek v 05:16 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 05:16 Já jsem opava, takže jezdíme do ADIVu zde 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ab79 Vloženo Čtvrtek v 20:09 Sdílet Vloženo Čtvrtek v 20:09 (editace) Dnes jsem byl v servise, vyměnili řj sedadla, přehráli software systémů, opravili nějaký ten svazek ve dveřích a na tlumiče mi řekli že jsou sice dobré, ale povolili jim výměnu kvůli tomu klepani...takže jakmile budou skladem, tak budou měnit všechny čtyři. Prý cca 3 týdny... Editováno: Čtvrtek v 20:10, autor: ab79 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo včera v 05:05 Sdílet Vloženo včera v 05:05 a motorizací máš jakou ? Tak vidím že mám stále na dořešení víčko nádrže a potom ten svazek ve dveřích a řj sedadla.........a vozidlo vyrobeno kdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ab79 Vloženo včera v 11:06 Sdílet Vloženo včera v 11:06 2.0 TDI 02/2024 Na svazek a Rj je svolávačka, buď je mění, nebo přehrají sw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rds76 Vloženo včera v 11:36 Sdílet Vloženo včera v 11:36 svolavacka je jen na starsi kusy, na muj 23/09/2024 zadna svolavacka neni, nedavno jsem zjistoval 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slapanak Vloženo před 23 hodinami Sdílet Vloženo před 23 hodinami To dělá hlavně u těch hnusnejch kombiků je to děs a lituju ostatní kteří ho maji fakt! Já mám lift a opravdu bez problému 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo před 22 hodinami Sdílet Vloženo před 22 hodinami Dela to i lift uplne stejne jako kombi. Ale uplne totozne zvuky. Muzes rikat co chces projizdeli jsme 4 auta. I po vymene. A to jeste lift nebyl nafoukany jak by mel byt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slapanak Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami Hele ty, dobrá, tak teď teda jinak! Projížděj si aut kolik chceš třeba deset, ale moje auto si neprojel, tak tady laskavě neblej nesmysly! Moje auto žádné pazvuky v povozku nemá a ani nedělá! Zatím si 100% stojím! Tečka! 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami Ty si muzes stat za cim chces to ze lzes sam sobe je vec druha. Delaji to auta i po vymene(jen ne tak moc) ale proste delaji. Nikdy to nebude 100% coz je jasne. Vicemene to nikomu z lidi co jsme ro testovali ty zvuky nevadili byli to proste normalni zvuky od podvozku, starsi vyroba byla hlucnejsi to je fakt. Nicmene i tlumice z pozdejsi vyroby i u combi i liftbacku proste tam porad ty zvuky jsou. A jsou tam ty stejny zvuky i u novych vymenenych tlumicu ALE dle @Michal B. to pred vymenou bylo mnohem horsi takze je spokojen. My z vyrobou 09/10 - 2024 combi i liftback jsme meli ty stejne zvuky pri prejizdeni nerovnosti. Dalsi vec je,ze s tebou se nema smysl dohadovat uz od dob recenzi na youtube si kydalahnuj na design jak interieru,tak exterieru u combiku, dale na vsechny jine motory nez je 2.0tsi. Takze ja uz te mam prokouknuteho ty si budes stale dokola tvrdit svoje. fakta jsou jasne a potvrdilo je tady dost lidi i ti kteri projizdeli auta i po vymene tlumicu ze ty zvuky jsou mensi,ALE porad jsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo před 21 hodinami Sdílet Vloženo před 21 hodinami Než se to tady zvrtne v další "přestřelku", prosím o pokračování jen slušné debaty o dané problematice. 🙂 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svibi Vloženo před 19 hodinami Sdílet Vloženo před 19 hodinami (editace) Dnes jsem byl projet čtvrtého (a posledního) superba sice mě to stálo 200 km tam dojet ale stálo to za to. Lift vyroba unor 2025, 195 kw tsi + sportline dcc podvozek a v podstatě se to chovalo jako úplně normální auto. Nĕco málo slyšet asi bylo ale to už bych musel opravdu rýpat. Nevím jestli je to sportline podvozkem, tlumiči nebo kusem ale prostě zdaleka nejlepší co jsem řídil. Snad objednaný kus bude fungovat stejně... Editováno: před 19 hodinami, autor: Svibi 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sup4KV Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Pokud je to opravdu tak jak píšeš a nikoli jen placebo spojené se sníženým podvozkem a nejsilnějším benzínem ve Sportline verzi, tak to znamená, že ten update těch DCC tlumičů se postupně dostává do fáze kde to mělo být od počátku. Původně jsem spíše předpokládal, že bude zásadnější rozdíl mezi krátkou a dlouhou verzí, tedy, že ten lift nebude mít takovou ozvučnici jako kombi. Ale toto vyvrátili kluci když projížděli ty 4 auta (3xkombi a 1xlift). Já si s výrobou 1/24 prošel výměnou tlumičů za "AK" tedy v prvovýrobě po 17.6.24 takže vím, že update proběhl (původní mlátily ty nové už jsou lepší ale.....), no a teď to tedy vypadá na další level úprav inženýrů v KYB. Kdybych po tobě chtěl sérii těch tlumičů na tom liftu 2/25 tak bych chtěl asi moc co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Svibi Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Bohužel to vyfocené nemám po jízdě to byla s prodejcem docela rychlovka že jsem si zapomněl vyfotit i tlak pneumatik... Ale náhodou kdybys byl z okolí Hradce Králové stojí černý v Porsche inter auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.