Publikováno Prosinec 13, 200618 r Hola hej, volám o pomoc. Na mé O1 (1,6/55kW r.v. 1996) přestala svítít dálková světla. Nejprve byla drobná prodleva při přepnutí na dálková (tak 1-2 sekundy) a pak to přestalo svítit úplně. Žádné relátko jsem nenašel a žárovky jsou samozřejmě ok. Prosím poraďte. Fakt nevím co s tím. Díky Petr.
Prosinec 13, 200618 r Autor myslíš, že je to páčkou? pokud ano, tak je to furt lepší než něco dražšího. To auto jsem postoupil v rodině, proto se o to ještě zajímám. Vašo neporadíš, s kódováním maxidotu do češtiny, jde-li to vůbec... díky
Září 2, 200816 r Z ničeho nic mi při přepnutí páčky na dálková světla světla nesvítí (nesvítí ani modrá kontrolka) Když však přitáhnu páčku k sobě svělta dálková svítí. Žárovky jsou tedy v pořádku,ale čím to může být? (Páčka je z jara nová s tempomatem). Díky za rady
Září 2, 200816 r Pokud jde houkačka tak pojistky budou taky dobré, takže to vypadá na tu novou páčku.
Září 2, 200816 r běž to reklamovat, na práci je záruka 6 měsíců a na páčku 2 roky, tak ať se staraj, dle mě vada páčky nebo nedomáčklej konektor ,při přepnutí ti zhasnou potkávačky?? Upraveno Září 2, 200816 r od rolbař
Září 2, 200816 r ten konektor myslím nejde nedomáčknout bud není vůbec nebo zaskočí úplně světelná houkačka funguje ? je ta páčka origo škoda ? (má zezadu páčky vylisovaný značení ?) Upraveno Září 2, 200816 r od Vaša
Září 2, 200816 r rolbař: při přepnutí na dálkové mi zhasnou potkávačky /včera jsem jel ve tmě a při přepnutí tma/ páčka asi není origo,výlisky značení tam nejsou. Houkačka funguje!! Upraveno Září 2, 200816 r od kajvet
Září 2, 200816 r jestli je páčka neorigo tak to se ničemu nedivím 2x si to zákazník donesl a 2 X PROBLÉM kdopak montuje neorigo ? nebo sis sehnal sám ?
Září 2, 200816 r byla to dodatečná montáž tempomat zde od člena fora....páčku měl novou on...lidé se ho chválili na práci..
Září 2, 200816 r njn. neorigo se nevyplatí, já montoval dvě o zákazníka a na jedné nežel zasunout ten velkej konektor a na druhé když jsem zasunul malej konektor na tempomat tak vytlačil piny na druhou stranu a já hodinu hledal kde je problém než jsem si toho všiml
Říjen 4, 200816 r Dobrý den pánové mám takový problém když chci přepnout na dálková světla tak světla zhasnou a jedu po tme ale pozor světelna houkačka funguje kde je zavada pripadně jesi je to jen páčkou rad nějakou koupím použitou octavia r.v 98 tdi
Říjen 4, 200816 r a co pojistka? Už jsem se stim setkal. Nebylo to u škodovky,ale problém byl v ním. Půjčili jsme si novou páčku,vypínač,relátka. Tři hodiny měřili až nakonec našli jednu schovanou pojistku v pouzdře který nebylo vidět. Ale teď si vzpomínám že nešli ani tlumený,jen houkačka
Říjen 9, 200816 r no dik taky skontroluju ale pro jistotu sem si objednal jednu packu tu od kamarada vys tak uvidime diky za radu
Červenec 5, 20241 r Zdravím, před dvěma dny mi přestaly svítit oba (prvý, levý) dálková světla . Žárovky vyměněny pojistky taky a nic, nevíte co stím?
Červenec 7Čvc 7 Prosím o pomoc, mám opačný problém dálkové mi svítí i při přepnutí na tlumené. Pokud zapnu dění svícení tak vše funguje tak jak má akorát nesvítí palubka. Diky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.