Přejít na obsah

Fábka začla dělat cirkus na přístrojovce a zabila ABS


Lukas1416

Doporučené příspěvky

Zdravím, asi před půlhodinou se mi stala divná záležitost a to hned v prvních pěti metrech cesty. Začal jsem otáčet kola na místě, abych se vytočil a v tu chvíli se mi vypnul posilovač řízení, začlo blikat kompletní osvětlení celého auta, rozsvítili se kontrolky ABS a posilovače, ale několikrát problikly snad všechny kontrolky, tak jsem místo města zajel ke garáži, abych se koukl pod kapotu, jestli není třeba povolená svorka na baterce a tu mrdku tam nechal. Během cesty ke garáži (asi 30 metrů) bylo všechno osvětlení velmi tlumené a problikávalo s každým rozsvícením brzdových světel. Nutno podotknout, že během tohohle cirkusu motor nechcípl, jen opravdu maličko haproval volnoběh během toho cirkusu.

Po opětovném nastartování posilovač řízení funguje a nic z již zmíněného nedělá, kromě kontrolky a pípání ABS. Všechny pojistky jsou ok, jak ve vnitř tak u baterky.

Moje otázka zní, zda-li tuhle situaci způsobila smrt ŘJ ABS, nebo to mohlo být ještě něco jinýho? Setkal se s tím už někdo? Samozřejmě půjde do servisu, ale vážně mě zajímá co to bylo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...