Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdarec chalani, tak mi zbyly nějaký chechtáky a rozhodl jsem se je narvat do autí. Na řadě je i navigace. Chci origo, jen jsem trochu zmaten z těch různých typů A, nebo C atd... Už jsem zjistil, že nějaká umí česky, nějkterá bet dodatečného bazmechtu nejde s maxikem atd... Mohl by to někdo rozseknout a řádně mi to vysvětlit, ať vim co mám shánět? Moje OC - 2003. Vim že nepřehrává CD, takže měnič (ten už je doma), pak potřebuju kabeláž, anténu a chci aby to fachalo i na maxiku. Prosim poraďte.

už jsem to tu někde dopodrobna psal.Hledej

• Autor

tak tedy budu znovu hledat...

• Autor

Hmm tak nic, nechal jsem si vyjet všechny příspěvky od cosbyho s klíčovým slovem navi - výsledek 3 stránky, ale to co hledam nikde....

navi A- neCAN - propoj 3 dráty s maxidotem a bude psát

navi C- CAN funguje s maxidotem až s TMC boxem

• Autor

A můžu dát A do octavie s CAN? Modelový rok 2002? A která komunikuje česky? Ne že by na tom tak záleželo...

A můžeš dát do CAN octavie

CZ jde nahrát

• Autor

fajn takže shánět navi A, to mi stačí. Stejmě by mě zajímalo v čem se liší. Jde na ni TV tuner? Případně má to nějaké vstupy obrazového signálu?

Ja som tiez zhanal informacie o navigaciach ale bolo mi povedane ze mam zhanat B,C.A funguje s Maxikom bez TMC boxu.

Hladal som nejake informacie na foru a nic som nenasiel tak by bolo dobre si to vyjasnit v jednom vlakne.

TMC box umoznuje dynamicku navigaciu?!Potom A neprepojis s TMC boxom? :blbec:

• Autor
Ja som tiez zhanal informacie o navigaciach ale bolo mi povedane ze mam zhanat B,C.A funguje s Maxikom bez TMC boxu.

Hladal som nejake informacie na foru a nic som nenasiel tak by bolo dobre si to vyjasnit v jednom vlakne.

TMC box umoznuje dynamicku navigaciu?!Potom A neprepojis s TMC boxom? :blbec:

no údajně to tady už cosby někde popsal, ale fakt jsem poctivě hledal a nic jsem bohužel nenašel....

Dával jsem tu podrobné informace,tak jen je snad najít.Jinak každá navi funguje s maxíkem,některá tak některá jinak,každá spolupracuje s TMC boxem,ale vhodným k dané navi.

Jen doplnim, ze D-ckova VW Navi Dx funguje taky s Maxi-dotem, vcera u Vase vyzkouseno, VW ma jine znaceni...

Jen doplnim, ze D-ckova VW Navi Dx funguje taky s Maxi-dotem, vcera u Vase vyzkouseno, VW ma jine znaceni...

dáte prosím č.dílu?

mě C nefungovala s maxikem ale A chodí

na dot píše:

A - škoda

D -VW

ostatní přes TMC box

dáte prosím č.dílu?

Podivam se jestli vzpomenu.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.