Publikováno Leden 13, 200718 r Zdarec chalani, tak mi zbyly nějaký chechtáky a rozhodl jsem se je narvat do autí. Na řadě je i navigace. Chci origo, jen jsem trochu zmaten z těch různých typů A, nebo C atd... Už jsem zjistil, že nějaká umí česky, nějkterá bet dodatečného bazmechtu nejde s maxikem atd... Mohl by to někdo rozseknout a řádně mi to vysvětlit, ať vim co mám shánět? Moje OC - 2003. Vim že nepřehrává CD, takže měnič (ten už je doma), pak potřebuju kabeláž, anténu a chci aby to fachalo i na maxiku. Prosim poraďte.
Leden 13, 200718 r Autor Hmm tak nic, nechal jsem si vyjet všechny příspěvky od cosbyho s klíčovým slovem navi - výsledek 3 stránky, ale to co hledam nikde....
Leden 13, 200718 r navi A- neCAN - propoj 3 dráty s maxidotem a bude psát navi C- CAN funguje s maxidotem až s TMC boxem
Leden 13, 200718 r Autor A můžu dát A do octavie s CAN? Modelový rok 2002? A která komunikuje česky? Ne že by na tom tak záleželo...
Leden 13, 200718 r Autor fajn takže shánět navi A, to mi stačí. Stejmě by mě zajímalo v čem se liší. Jde na ni TV tuner? Případně má to nějaké vstupy obrazového signálu?
Leden 14, 200718 r Ja som tiez zhanal informacie o navigaciach ale bolo mi povedane ze mam zhanat B,C.A funguje s Maxikom bez TMC boxu. Hladal som nejake informacie na foru a nic som nenasiel tak by bolo dobre si to vyjasnit v jednom vlakne. TMC box umoznuje dynamicku navigaciu?!Potom A neprepojis s TMC boxom?
Leden 14, 200718 r Autor Ja som tiez zhanal informacie o navigaciach ale bolo mi povedane ze mam zhanat B,C.A funguje s Maxikom bez TMC boxu.Hladal som nejake informacie na foru a nic som nenasiel tak by bolo dobre si to vyjasnit v jednom vlakne. TMC box umoznuje dynamicku navigaciu?!Potom A neprepojis s TMC boxom? no údajně to tady už cosby někde popsal, ale fakt jsem poctivě hledal a nic jsem bohužel nenašel....
Leden 14, 200718 r Dával jsem tu podrobné informace,tak jen je snad najít.Jinak každá navi funguje s maxíkem,některá tak některá jinak,každá spolupracuje s TMC boxem,ale vhodným k dané navi.
Leden 15, 200718 r Jen doplnim, ze D-ckova VW Navi Dx funguje taky s Maxi-dotem, vcera u Vase vyzkouseno, VW ma jine znaceni...
Leden 19, 200718 r Jen doplnim, ze D-ckova VW Navi Dx funguje taky s Maxi-dotem, vcera u Vase vyzkouseno, VW ma jine znaceni... dáte prosím č.dílu?
Leden 21, 200718 r Jen doplnim, ze D-ckova VW Navi Dx funguje taky s Maxi-dotem, vcera u Vase vyzkouseno, VW ma jine znaceni... dáte prosím č.dílu? Podivam se jestli vzpomenu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.