Petr Svetr Vloženo Úterý v 21:08 Sdílet Vloženo Úterý v 21:08 škoda že mě tlačí čas a také obava ze zdražení, počkal bych na další modelový rok, který by měl (snad) mít 3.0, tedy i asistent jízdy v jizdnich pruzich, tedy Asistovanou změnu jízdního pruhu, která bude na nyní zaslepeném tlacitku na pravé straně volantu, pravé horní tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo Úterý v 21:10 Sdílet Vloženo Úterý v 21:10 (editace) V 23. 12. 2024 na 15:05, Dixik2 napsal: Slováci mají Parkování přes mobil v ceníku od 9.12.2024: Skoda_Superb-NG_cennik.pdf 2.61 MB · 16 stažení však se tu o tom již psalo, Slováci mají nový ceník od 1.11.2025 (zvedli si DPH z 20 na 23 %) a tam je to také ... nicméně auta mají dražší než u nás... to ze to tam mají je sice hezké, ale pro nás houby platné ... naše požadavky to neřeší Editováno: Úterý v 21:14, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo Pátek v 19:37 Sdílet Vloženo Pátek v 19:37 Pridavam update konecne jsem podle navodu zde dokazal ulozit parkovaci manevr. cca 150m prijezd k domu a do pravotociveho kopecka i pred najezdovy patnik hvlada na jednicku(zatim) je to sice pomale ale deti vzdy nechapou ze se volant toci sam 😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo Pátek v 22:00 Sdílet Vloženo Pátek v 22:00 to je pěkné, nicméně až na to, že to tak nějak nepatří k tomuto tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo Pátek v 22:09 Sdílet Vloženo Pátek v 22:09 Mě by zajímalo jestli máš už info ze Škody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami nemám, tak nějak hrají mrtvého brouka... v pátek jsem se znovu dotazoval, jen mi bylo potvrzeno, že jsou velké problémy s infotainmentem v novém modelovém roku (větší než že začátku u O IV) a že je možné, že právě proto není systém v ČR v současné době nabízen a že importéři to mají opravdu úplně jinak, že se to moc nedá srovnávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.