Petr Svetr Vloženo 7. Ledna Sdílet Vloženo 7. Ledna škoda že mě tlačí čas a také obava ze zdražení, počkal bych na další modelový rok, který by měl (snad) mít 3.0, tedy i asistent jízdy v jizdnich pruzich, tedy Asistovanou změnu jízdního pruhu, která bude na nyní zaslepeném tlacitku na pravé straně volantu, pravé horní tlačítko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 7. Ledna Sdílet Vloženo 7. Ledna (editace) V 23. 12. 2024 na 15:05, Dixik2 napsal: Slováci mají Parkování přes mobil v ceníku od 9.12.2024: Skoda_Superb-NG_cennik.pdf 2.61 MB · 16 stažení však se tu o tom již psalo, Slováci mají nový ceník od 1.11.2025 (zvedli si DPH z 20 na 23 %) a tam je to také ... nicméně auta mají dražší než u nás... to ze to tam mají je sice hezké, ale pro nás houby platné ... naše požadavky to neřeší Editováno: 7. Ledna, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 10. Ledna Sdílet Vloženo 10. Ledna Pridavam update konecne jsem podle navodu zde dokazal ulozit parkovaci manevr. cca 150m prijezd k domu a do pravotociveho kopecka i pred najezdovy patnik hvlada na jednicku(zatim) je to sice pomale ale deti vzdy nechapou ze se volant toci sam 😂 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo 10. Ledna Sdílet Vloženo 10. Ledna to je pěkné, nicméně až na to, že to tak nějak nepatří k tomuto tématu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo 10. Ledna Sdílet Vloženo 10. Ledna Mě by zajímalo jestli máš už info ze Škody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo Neděle v 12:33 Sdílet Vloženo Neděle v 12:33 nemám, tak nějak hrají mrtvého brouka... v pátek jsem se znovu dotazoval, jen mi bylo potvrzeno, že jsou velké problémy s infotainmentem v novém modelovém roku (větší než že začátku u O IV) a že je možné, že právě proto není systém v ČR v současné době nabízen a že importéři to mají opravdu úplně jinak, že se to moc nedá srovnávat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo Neděle v 20:04 Sdílet Vloženo Neděle v 20:04 No tak teď otázka jak dlouho čekat. O a problémů je opravdu hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo Pondělí v 07:48 Sdílet Vloženo Pondělí v 07:48 no čekat tak dlouho, co to který z nás snese, pro mě je konečný termín kdy musím objednat jasný, a to je nejpozději konec dubna, i když bych raději dřív Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo Pondělí v 09:18 Sdílet Vloženo Pondělí v 09:18 No já bych rád objednal v únoru, takže toho času je méně. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Svetr Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami (editace) takže dnes telefonicky mlživě sděleno něco, z čehož by se dalo nepřímo usuzovat, že je v ČR legislativní problém... ale je okolo toho obrovské tajemno... otázka proč Kodiaq II RS lze s 2,5+, tedy s parkováním na dálku objednat, opět nepřímá mlživá odpověď ... s ohledem na dobu začátku výroby a dodání ... třeba ani nebude aktivní ... Editováno: před 14 hodinami, autor: Petr Svetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo před 14 hodinami Sdílet Vloženo před 14 hodinami OK to chápu a rozumím, ale teď je otázka, jestli je to potom jenom o doplacení licence a auto půjde parkovat na dálku, protože veškeré senzory bude mít a počítám i software. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo před 11 hodinami Sdílet Vloženo před 11 hodinami Jen ciste ze zvedavosti pochopil jsem,ze jeste auto nemate. takze nevite jak funguje ani parkovaci manevr- trva dost dlouho a je to pomale- hodne . asi ani nevite jak funguje/ nefunguje aplikace. Z toho jak jede ( jak se ji zrovna chce) je tato funkce kdy vlastne dokazete s autem pouze vyjet dopredu ci dozadu docela ztratou casu a jestli cekate ken ciste na toto tak mi to prijde docela usmevne Kdyz tak me vyvedte z omylu a mate k tomu nejaky jiny duvod. Nez vam nekdy najede apka tak uz budete davno 5x pryc. A to nekdy ani nenajede. A kdyz najede tak je dost zpomalena- zkousel jsem odemykani zamykani plus houkani a je tam delay jak prase. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nosferatak Vloženo před 8 hodinami Sdílet Vloženo před 8 hodinami Necekam na tuto funkci. Momentalne vyuzivam Skoda aplikaci a je docela v pohode. Jen jsem si rikal ze by bylo fajn tuto vlastnost mit v novem aute. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.