v.a.c. Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Prosím o radu, jak demontovat přední nárazník ? Je blbě slícován s karoserií a kapotou, možná detail, ale já ho při každém pohledu vidím. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. leden 2007 Sdílet Vloženo 14. leden 2007 (editace) 1. Otevřeš kapotu 2. Vyndáš obě světla 3. Vyndáš kryty vedle mlhovek a mlhovky 4. Na horní hraně jsou tuším 3 šrouby, pod světly jsou nacvaknuté takové ty rozpěrné plastové nýty..zespodu vyklepnout 5. v podběhu je vždy jedním šroubem přichycen nárazník k blatníku..úplně v tom cípu. 6. Pod mlhovkami jsou šrouby. 7. Na spodní hraně nárazníku jsou šrouby. 8. Pak už jen stačí nárazníky vycvaknout z takových plastových hřebenů, které vedou na každé straně pod horní hranou nárazníku od chladiče k blatníku. 9. Nárazník se pak vytáhne směrem dopředu. Tak hodně štěstí A jen zvědavá otázka..proč je to blbě slícované? Je to po opravě? Pak reklamace, ne.. Editováno: 14. leden 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
v.a.c. Vloženo 14. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2007 Koupil jsem OCT II, TDI 77kW, byla domácí a na předek, ale dobře. Opraveno dobře,ale není to tip-ťop, nárazník nesedí úplně přesně, po zavření kapoty je malinko před. Jinak dobrá, najeto 25700km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 15. leden 2007 Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Tak to s tím asi moc neuděláš, protože nahože jsou nějaké centrované šrouby, pokudmně paměť neklame.. Jde o to si pohrát s tou příčkou pod nárazníkem a pak i se světly a tak..jinak pokud ti to lícuje se světly a ne s kapotou, chtělo by to spíš slícovat kapotu, než nárazník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nuchtala Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 (editace) Zdravím,já mám přední nárazní na jedné straně trochu níž než na druhé.Půjde to napravit zpět?Byl lakovaný nárazník a asi to tam hoši špatně poladili.Z boku je to na obou stranách stejné.Je to jen zepředu. Sorry za kvalitu fotky.Je to foceno teď ve tmě mobilem.Je to jen trochu,ale pokud se na to někdo zaměří,tak to jde vidět.Nebo kašlat na to. Editováno: 3. Prosinec 2012, autor: nuchtala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daw3 Vloženo 5. Březen 2016 Sdílet Vloženo 5. Březen 2016 Zdravim ma nekdo skusenost s demontazi predniho narazniku na o2 fl? Nemuzu to tady nikde najit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 7. Březen 2016 Sdílet Vloženo 7. Březen 2016 však hore máš návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.