Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Omlouvám se asi to tu někde je ale nemůžu to najít :(

Prosím, jak sundám řadičku z tyče? je tam nějaký kovový kroužek který se otáčí ale řadičkou nejde točit ani vytáhnout. :angry: Díky hoši

ten kovovej kroužek musíš roztáhnout a pak ti půjde ta řadíčka dolů. je to věc.

• Autor

Gil a Jendo, díky za rady, dílo bylo dokonáno :rolleyes: ale ten kovový okroužek šel kur... zle :o-_-

SiTo> Az to budes delat po nekolikate, tak ti to neprijde zas tak hrozne :) , ale poprve jsem taky nadaval jak cert :) . Chce to hlavne to spravne naradi B)

• 5 měsíců později...

Poraďte mi,hýbe se mi ručka řadicí páky tak,že s ní můžu otáčet na obě strany.

Zvedl jsem manžetu a tam jsem na konci ručky našel plechový kroužek,který nevím jak mám utáhnout a tím zamezit protáčení.

Díky

Poraďte mi,hýbe se mi ručka řadicí páky tak,že s ní můžu otáčet na obě strany.

Zvedl jsem manžetu a tam jsem na konci ručky našel plechový kroužek,který nevím jak mám utáhnout a tím zamezit protáčení.

Díky

ručku naraž a ten kroužek stáhni kleštěma

Jakýma kleštěma,kombinačkama to nepůjde a štípačkama to přecvaknu!!

Jakýma kleštěma,kombinačkama to nepůjde a štípačkama to přecvaknu!!

já to vždy dělal štípačkama a je to dost festoví

skus s kliestami na klince ja som to tym urobil a tu radiacu paku sa neboj narazit ;)

;) jsou na to spesl kleste, ale stipackama udelas to same

alebo daj ten kruzok prec, a daj tam eska pasku, jak to ma profor... -_-

jj presne jak radi tady clenove..normalne kombinacky a je to..nejak to pritahni a bude to..drzi to jako svina..

když jí narazíš tak se nehne....a ten kroužek to jen zajistí ;) a už na to nemusíš myslet

Co tam mas za paku? Original se prece protacet nemuze, protoze je uvntir drazka, ktera to nedovoli i kdybys tam ten krouzek nemel vubec.

Co tam mas za paku? Original se prece protacet nemuze, protoze je uvntir drazka, ktera to nedovoli i kdybys tam ten krouzek nemel vubec.

No jak jsem koupil new fabuli tak ještě cestou domů se mi ta páka taky protáčela, ale stačilo jen pořádně narazit a je už OK. Protáčela se tak asi 10 mm do leva a do prava.

pretacat uplne sa nemoze, ale je tam urcita vola aj ked to ma tu drazku

na tej tyčke je na konci taky prelis dovnutra ktory ma zabraniť pretaťaniu a cca v strede je vybruseny veniec do ktoreho zapadne plast ručky ktory zacvakneš tou sponou - ja som tam dal velku čiernu eskapasku..

Bobíku ty dělaš nějakou očistu v profilu? Kdepak máš Bobika z avataru a pak tvé podpisy taky nejsou od věci, tak se koukej polepšit.

• 2 měsíce později...

Ahoj všem,

už to tu bylo asi mnohokrát napsáno, ale nevíte kde se dá koupit chromová řadící páka pro Fabii?

Díky moc

Jakub

Ahoj všem,

už to tu bylo asi mnohokrát napsáno, ale nevíte kde se dá koupit chromová řadící páka pro Fabii?

Díky moc

Jakub

:smich::smich: umrem,alebo skor umre daktory moderator...

1.Skus sekciu Bazar-Predam

2.V kazdej autorizovanej predajni Skoda

ikdyž oproti Bemovi jsem i já nováček -_-

Díky, ale v bazaru nic neni a dávat za to 1200,- se mi nechce. Neví někdo kde by se dala sehnat na netu, v nějakym e-shopu?

Tady je za 980, což není o moc levnější, ale aspoň něco. Zato rukojeť ruční brzdy v kůži má pěknou cenu.

a co treba TADY ?

zkus napsat Smahonymu, treba jeste nejaky ma

;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.