Publikováno Duben 27, 200619 r Omlouvám se asi to tu někde je ale nemůžu to najít Prosím, jak sundám řadičku z tyče? je tam nějaký kovový kroužek který se otáčí ale řadičkou nejde točit ani vytáhnout. Díky hoši
Duben 27, 200619 r Autor Gil a Jendo, díky za rady, dílo bylo dokonáno ale ten kovový okroužek šel kur... zle
Duben 27, 200619 r SiTo> Az to budes delat po nekolikate, tak ti to neprijde zas tak hrozne , ale poprve jsem taky nadaval jak cert . Chce to hlavne to spravne naradi
Září 27, 200618 r Poraďte mi,hýbe se mi ručka řadicí páky tak,že s ní můžu otáčet na obě strany. Zvedl jsem manžetu a tam jsem na konci ručky našel plechový kroužek,který nevím jak mám utáhnout a tím zamezit protáčení. Díky
Září 27, 200618 r Poraďte mi,hýbe se mi ručka řadicí páky tak,že s ní můžu otáčet na obě strany.Zvedl jsem manžetu a tam jsem na konci ručky našel plechový kroužek,který nevím jak mám utáhnout a tím zamezit protáčení. Díky ručku naraž a ten kroužek stáhni kleštěma
Září 27, 200618 r Jakýma kleštěma,kombinačkama to nepůjde a štípačkama to přecvaknu!! já to vždy dělal štípačkama a je to dost festoví
Září 28, 200618 r jj presne jak radi tady clenove..normalne kombinacky a je to..nejak to pritahni a bude to..drzi to jako svina..
Září 28, 200618 r když jí narazíš tak se nehne....a ten kroužek to jen zajistí a už na to nemusíš myslet
Září 29, 200618 r Co tam mas za paku? Original se prece protacet nemuze, protoze je uvntir drazka, ktera to nedovoli i kdybys tam ten krouzek nemel vubec.
Září 29, 200618 r Co tam mas za paku? Original se prece protacet nemuze, protoze je uvntir drazka, ktera to nedovoli i kdybys tam ten krouzek nemel vubec. No jak jsem koupil new fabuli tak ještě cestou domů se mi ta páka taky protáčela, ale stačilo jen pořádně narazit a je už OK. Protáčela se tak asi 10 mm do leva a do prava.
Září 29, 200618 r Co tam mas za paku? Original se prece protacet nemuze, protoze je uvntir drazka, ktera to nedovoli i kdybys tam ten krouzek nemel vubec. pretacat uplne sa nemoze, ale je tam urcita vola aj ked to ma tu drazku
Září 29, 200618 r na tej tyčke je na konci taky prelis dovnutra ktory ma zabraniť pretaťaniu a cca v strede je vybruseny veniec do ktoreho zapadne plast ručky ktory zacvakneš tou sponou - ja som tam dal velku čiernu eskapasku..
Září 29, 200618 r Bobíku ty dělaš nějakou očistu v profilu? Kdepak máš Bobika z avataru a pak tvé podpisy taky nejsou od věci, tak se koukej polepšit.
Prosinec 5, 200618 r Ahoj všem, už to tu bylo asi mnohokrát napsáno, ale nevíte kde se dá koupit chromová řadící páka pro Fabii? Díky moc Jakub
Prosinec 5, 200618 r Ahoj všem,už to tu bylo asi mnohokrát napsáno, ale nevíte kde se dá koupit chromová řadící páka pro Fabii? Díky moc Jakub umrem,alebo skor umre daktory moderator... 1.Skus sekciu Bazar-Predam 2.V kazdej autorizovanej predajni Skoda
Prosinec 5, 200618 r je to asi 2 témata pod tím tvým: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=9306 ..................ale jseš tu novej tak se to dá pochopit
Prosinec 6, 200618 r Díky, ale v bazaru nic neni a dávat za to 1200,- se mi nechce. Neví někdo kde by se dala sehnat na netu, v nějakym e-shopu?
Prosinec 6, 200618 r Tady je za 980, což není o moc levnější, ale aspoň něco. Zato rukojeť ruční brzdy v kůži má pěknou cenu.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.