z9k18pgt Vloženo 4. Října Sdílet Vloženo 4. Října Zdravím, před nedávnem jsem koupil auto Škoda Octavia Mk1 1.6i z autobazaru. Jde o to, že za studena jde z rozvodů slyšet podivný vrzavý/ždímavý zvuk. Jelikož mají rozvody najeto pouze 10.000 tak se ptám, jestli někdo neví čím závadu odstranit, nebo musím udělat komplet nové rozvody. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z9k18pgt Vloženo 6. Října Autor Sdílet Vloženo 6. Října (editace) Doplňuji fotografii stavu řemene a video daného zvuku. 20241006_124021.mp4 Editováno: 6. Října, autor: z9k18pgt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z9k18pgt Vloženo 15. Října Autor Sdílet Vloženo 15. Října Tak menší aktualizace kdyby se někdo našel, už vrže i za tepla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psurn Vloženo 15. Října Sdílet Vloženo 15. Října Neskvika to řemen, že by byl moc naply, jen úvaha. Zkusit ho trochu namočit vodou, ale je fakt že řemeny jsou krytý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 15. Října Sdílet Vloženo 15. Října Nespletl ses o desetinou čárku? Po dle oleštění bych tipoval 100k a ne 10k km. Každopádně, jestli nemáš opravu 110% jistou, že jsou rozvody udělaný tak je nech vyměnit. Případně na ně stříknout rozprašovačem trochu vody, jak psal psurn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z9k18pgt Vloženo 15. Října Autor Sdílet Vloženo 15. Října Nene, jak jsem psal, řemen má 10k a 3 roky. Přikládám foto (auto má momentálně 112k). 100% jistotu bohužel nemám, auto jsem kupoval před 2. měsíci od AutoESA. Každopádně po postříkání vodou vrzání ustalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 15. Října Sdílet Vloženo 15. Října U mě ještě před první výměnou rozvodů měnili kladku, bylo hlučné ložisko a po druhé výměně rozvodů asi opět, už jsem u toho nebyl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z9k18pgt Vloženo 16. Října Autor Sdílet Vloženo 16. Října To mě též napadlo, ale říkám si, když už to bude rozdělené, tak ať se to udělá komplet. Mě teď primárně zajímá jedna věc, mohu s tím ještě tak cca měsíc v klidu jezdit aniž by se mi rozletěl motor? Chápu že to asi odhadnout nejde, ale jen by očko 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
z9k18pgt Vloženo 18. Října Autor Sdílet Vloženo 18. Října Co jsem tak četl tak hádám že motor něco vydrží. Tudíž rozvody určitě vyměním, ale ten měsíc si ještě povržu. Díky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 22. Října Sdílet Vloženo 22. Října Do ložiska nikdo nevidí, pokud ti motor ještě nežere olej tak držák asi je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.