Publikováno Říjen 23, 2024Říj 23 Zdravím Vás na fóru. Nenapadá Vás co by mohl být tento zvuk? Nevíme si vcelku rady. Rozvody byly měněny v 2021 a to včetně vodní pumpy, tato sada Bosch 1987946943. Zvuk se s otáčkami nemění, nemění se ani se zmáčknutou spojkou. Je slyšet za studena jak na videu a jak se auto kompletně prohřeje rapidně se ztlumí. Prosím jeslti někdo z Vás nemá zkušenost nebo nápad. Nechci měnit nebo zkoušet náhodně. Tak by mně rada docela pomohla. Edit : Ještě jsem přidal fotografie rozvodového řemene a co mě zarazilo tak napínací kladky rozvodaku, mám za to že je špatně. Děkuji 20241022_091100.mp4 Upraveno Říjen 24, 2024Říj 24 od ch4ser
Březen 1Bře 1 Autor Ahoj. Myslím si, že to jde od Egr, z tama ten zvuk šel nejvíce slyšet když jsem ležel pod autem. Nebo dvouhmota ale úplně mne to na to nesedí. Nicméně jsem ještě neměl čas to řešit neboť nová práce a úplně nemám tolik peněz. Ale dělá to už půl roku stejně a nic se nezhoršilo. Ale poslední info od mechanika bylo že by to mohl být Egr. Ještě doplním že mně svítila kontrola motoru kvůli egr ale to jsem nechal odblokovat... Viz i Upraveno Březen 1Bře 1 od ch4ser
Březen 1Bře 1 Skusim to poriešiť, akonahle nieco zistim dam vediet. Mam egr off, mam podozrenie ze by to mohla byt aj skrtiaca klapka, popripade volnobezka.
Březen 1Bře 1 Autor Já jsem nechal taky egr off... Ale co se přesně dělalo to netuším. Ten egr jsem měnil dvarkat a už fakt jsem nechtěl znova do toho investovat. Kdyztak dej prosím vědět jak u tebe. Já chci v červenci s tím jet na servis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.