Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ještě je otázka jestli se Fabia podobá Swiftu nebo Swift Fabii. A taky je to dobře vyfocené mě si nepřijdou tak podobné

No co jezdí už dva roky, hm? :wallbash:

Jinak si jsou dost, koukni na okna, světla, nárazník...max. zadek je trošku jinej díky pozici značky :blbec:

Vloženo

Chlapci podla mna fabiu stiahnu z vyroby a vynde novy motilik dufam lebo nova fabia je hrozna :(

Vloženo

protože jsme ještě pořád v čechách

swiftík je moc povedenej a fábka je taky líbivá

Vloženo

Swift je oproti Fabii prcek. Rekl bych o tridu niz. Vzdyt je o 30 centimentru kratsi. Navic se mi prilis nelibi ta jeho zadni bocni cast. Hodne plechu, malinke dvere.

No a Skodovka je urcite lepsi protoze je nase :t

Vloženo

Vzhledem k tomu jak Japonci a spol. mění rychle generace svých modelů (i když Swift je zrovna výjimka - novej model po snad 15 letech), bych si tipnul, že Suzuki bralo od VAG, potažmo Škodovky, protože ta se s novym modelem určitě babrala už pěknou řádku let - vzpomeňte si na skicy v různých časopisech, které nebyly daleko od pravdy...

Jinak dobrý téma na flame...

Vloženo

keby tie auta nemali tu istu farbu ani by nikoho nenapadlo ich porovnavať...

a fabka nova sa mi páči viac než swift...ja nepotrebujem swiftovať, ja chcem jazdiť :fakac:

Vloženo

no to zase si nemyslim, ze je fabka podobna swiftu je jasny hned

dukazem jsouz i jiz dost stara temata na tuning foru, proste skodovka je povazovana za velkyho kopiraka :-(

nicmee cernej sloupek mel trebas roomster uz ve studii a ta byla drive nez samotnej swift

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...