Samiec_T Vloženo 15. Listopad 2024 Vloženo 15. Listopad 2024 Zdravím všechny, jak ukončujete probíhající telefonní hovor. Na volantu přijmu, pokud to zvoní tak i položím. Jakmile ale hovor probíhá tak už na volantu nejde ukončit a musím ho položit na displeji infotaimentu. To musel být inženýr co to vymyslel a zrušil tlačítko na volantu pro příjem a ukončení hovoru. Citovat
kodiaq2 Vloženo 22. Prosinec 2024 Vloženo 22. Prosinec 2024 Da sa ukoncit cez Smart Dials = tie tri otocne knofliky. Ked je hovor, tak tusim stredny ma na sebe zobrazene cervene sluchatko. Otacanim asi menis hlasitost hovoru a stlacenim polozis. Pre mna je to dostacujuce. 1 Citovat
Samiec_T Vloženo 2. Ledna Autor Vloženo 2. Ledna Tak to se schválně podívám to mě ani nenapadlo a nedíval jsem se tam. Na středním mám standardně nastavený jízdní režimy, na dálnici dávám automaticky sport. Citovat
Samiec_T Vloženo 2. Ledna Autor Vloženo 2. Ledna Tak jsem se díval a nic takového mi na Smart Dials nenaskočí. Ovládáním hlasitosti jen ovládám hlasitost a když zmáčku tak přepnu Smart Dials. Citovat
kodiaq2 Vloženo 8. Ledna Vloženo 8. Ledna @Samiec_T Teraz som to pozeral, a nefunguje mi to. Ale viem ze par krat sa mi to podarilo - bud to bola nahoda a akurat polozili na druhej strane, alebo mi tato moznost zmizla upgradom sw, na ktorom som bol. Ale som dost presvedceny o tom, ze mi to fungovalo. Teraz mam asi rovnaky problem ako ty. Aspon ze nevolam velmi casto, ze by mi to velmi vadilo. Citovat
Samiec Vloženo 7. Dubna Vloženo 7. Dubna Tak jsem zjistil, kde je zakopaný pes. Když jsem měl auto v servisu tak jsem měl půjčenou O4. A zjistil jsem, že v K2 kompletně chybí podmenu všech digitálních budíků ať je to telefon, rádio, navigace, spotřeba. U O4 po zmáčknutí scrolovacíhi tlačítka budík zezelená a zobrazí se šipky nahoru, dolu, doprava. Stiskem šipky vpravo se dosrane do menu (poslední hovory, změna stanice, změna spotřeby) tato šipka v K2 vůbec není a tak přicházíme o 70% funkcí ovládání na volantu. Aktuálně to reklamuji u Škoda Auto. Technik potvrdil, že pár zákazníků si na toto už stěžovalo. Nechápu jak toto mohlo projít vývojem. 1 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.