Moik Vloženo Pondělí v 21:00 Sdílet Vloženo Pondělí v 21:00 Chtěl jsem koupit Sportline 1.5TSI, tak jsem si to byl projet. Co mě nemile překvapilo je podivný brumlavý zvuk motoru v kabině, hlukově skoro srovnatelný s dieselem. Neprojevovalo se to jen na volnoběh, jinak neustále, než to zaniklo na dálnici. Hledal jsem v menu vypnutí zvuku motoru, ale nic tam není. K tomu nebyl motor ani nijak příkladně klidný, vibrace ve volantu byly jemné, ale znatelné a ani jednou to nepřeplo do režimu 2 válců - pokud se to teda taky ukazuje na virtual LCD uprostřed. Je tu někdo znalej? Nemám možnost se projet v jiným Superbu 1.5TSI, ale v Octavii má normální zvuk motoru, v testech se píše, že nejde ani slyšet..... Jak by se projevila závada toho ACT? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo Úterý v 07:37 Sdílet Vloženo Úterý v 07:37 začal by som aký máš kód motoru a potom či si bolo auto na zvolavačke na prehranie mapy aby toto nerobilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moik Vloženo před 15 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 15 hodinami Aha OK, to by mohlo být ono. Zjistím. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.