Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Od podzimu 2024 nabízí VWFS novou službu Škoda Záruka Plus, tj. prodloužení záruky formou pojištění na auta po konci tovární záruky. Je tam několik variant a moznost vybrat spoluúčast. Mně od nich přišel mail s nabídkou, jelikož mně za měsíc končí záruka, co si o tom myslíte?

Screenshot_20250116_165833_Edge.jpg

Zajímavé. Dodám ještě web. Koukal jsem tak zběžně na pojistné podmínky, kupodivu je to nějaká filiálka od VW ve Francii, čekal jsem nějaké provařené filuty typu bnp paribas. Takže asi nezbývá, než počkat, jak se vyprofilují.

v tom tretom stlpci KOMFORT sa pise, ze oproti variante Jistota, su v komforte niektore veci vylucene

ale stlpec Jistota tam nevidim ...

predpokladam, ze podmienka platnosti je o.i. dalsia povinna pravidelna navsteva autorizovaneho servisu s prehliadkami u nich

Nevyužil jsem. 8t pod polštářem každý rok je jistější.

• Autor

Taky do toho nejdu. Kdyby to byla tovární záruka, tak snad, ale jak je v názvu pojištění, to je vždy průser.

Jo taky mi to přišlo, ale když si člověk přečte podmínky, tak mi vychází lépe současné pojištění co mám. Navíc už z principu se mi nelíbí něco, co se nazývá zárukou, ale je to jen pojištění. Takže to se zárukou nijak nesouvisí a žádnou záruku člověk ani nemá.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.