Publikováno Leden 16Led 16 Od podzimu 2024 nabízí VWFS novou službu Škoda Záruka Plus, tj. prodloužení záruky formou pojištění na auta po konci tovární záruky. Je tam několik variant a moznost vybrat spoluúčast. Mně od nich přišel mail s nabídkou, jelikož mně za měsíc končí záruka, co si o tom myslíte?
Leden 16Led 16 Zajímavé. Dodám ještě web. Koukal jsem tak zběžně na pojistné podmínky, kupodivu je to nějaká filiálka od VW ve Francii, čekal jsem nějaké provařené filuty typu bnp paribas. Takže asi nezbývá, než počkat, jak se vyprofilují.
Leden 16Led 16 v tom tretom stlpci KOMFORT sa pise, ze oproti variante Jistota, su v komforte niektore veci vylucene ale stlpec Jistota tam nevidim ... predpokladam, ze podmienka platnosti je o.i. dalsia povinna pravidelna navsteva autorizovaneho servisu s prehliadkami u nich
Leden 18Led 18 Autor Taky do toho nejdu. Kdyby to byla tovární záruka, tak snad, ale jak je v názvu pojištění, to je vždy průser.
Leden 20Led 20 Jo taky mi to přišlo, ale když si člověk přečte podmínky, tak mi vychází lépe současné pojištění co mám. Navíc už z principu se mi nelíbí něco, co se nazývá zárukou, ale je to jen pojištění. Takže to se zárukou nijak nesouvisí a žádnou záruku člověk ani nemá.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.