Publikováno Leden 25Led 25 Dobrý den, bude pasovat a fungovat. Popřípadě co na to autorizovaný servis a stk. For Skoda Fabia MK4 2020 2021 2022 2023 2024 Automatic Start Stop System Off Closer Close Control Sensor Plug Smart Cancel - AliExpress 34 Upraveno Leden 25Led 25 od White Shark
Únor 11Úno 11 Tak funguje konečně bez problému. Sotva je klíč v poloze zapalování, už se start-stop deaktivuje. Dostat se k tlačítku byl pro mě docela pain, musel jsem nadzvednout celý středový panel. Jestli je nějaká jednodušší cesta, tak s chutí do toho :)
Únor 12Úno 12 Autor Dnes taky dorazil, Jen nebyl by nějaký podrobnější návod jak vymontovat ty tlačítka. Mám sice obrázek demontáže, ale nedaří se. Upraveno Únor 12Úno 12 od White Shark
Únor 19Úno 19 Mam ho pol roka na Kamiqu, kde fungoval dobre ale posledne 2 tyzdne si uz nepamata poslednu nastavenu moznost a je teda nefunkcny sprava sa ako standardne tlacitko z vyrobi.
Únor 28Úno 28 Tlačítka se mi podařila nahoru celkem snadno vytáhnout z panelu pomocí háčku zaháknutého mezi tlačítka. Ovšem nedokázal jsem ten mezikus pod tlačítka nahňácat tak, aby se to tam všechno vešlo. Budu muset přijít na to, jak tu střední konzolu nadzvednout a tu krabičku mezikusu zapasovat do boční mezery vedle tlačítek. Jinak to tlačítko funguje hezky, pamatuje si poslední stav.
Duben 25Dub 25 Zdravím všechny,právě mi také přišel start stop modul z Aliexpressu, nemáte někdo prosím obrázky či video, jak rozebrat ten středový panel?? Předem děkuji ,nerad bych to rozlámal.
Červenec 26Čvc 26 Autor Mě nefungoval. Aspoň jsem uhádal 50%. Chtěli poslat do Číny, ale to ani náhodou. Kdo ví, kde by to skončilo. Sice psali, že dopravu zaplatí, ale i to se mi nezdálo. Už mě to nějak přešlo.
Srpen 8Srp 8 Taky jsem zkusil toto: https://www.aliexpress.com/item/1005009404298583.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.5.4f181802ty1wta Píšou že to je na SCALu, ale nefunguje. Zůstanu u odpojenýho kabelu u baterky, to mi funguje u Octávky, Rapida i na Scale. jenom jsem chtěl zkusit něco sofistikovanějšího, ale výsledek je tedy nic moc 😞. Zkusím u známého v kamigu, zda mu to nebude fungovat, ale jinak to dám do šuplíku. Číňanům napíšu, že to nefunguje, ale to bude asi tak všechno.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.