Publikováno Únor 2Úno 2 Zdravim, mam superba 2.0 TDI 140kw, 2020, na volnobeh nebo pri nizsich rychlostech (jizda ve meste) posledni dobou z motoru slychavam toto huceni viz.video. Jeden mechos mi rekl ze je to normlani ze se to deje pri zvyseni odberu , druhy rekl, ze to rozhodne normlani neni, coz si tez myslim. Zajimave je ze nekdy to slyset neni cely den vubec, jindy zase ano a je to dost otravne. Pristi tyden do vezu do servisu. Prikladam video , snad je to tam slyset 20250202_092424.mp4
Únor 2Úno 2 Ahoj. Na 90% to vyzerá na tento problém. Riešil som to na jednom Superbe, mali sme podozrenie na alternátor ale nakoniec to vyriešil nový ventil N75.
Únor 3Úno 3 Tahle konference je ale na klepavé resp rezonanční hluky. Ne na hučení. Byly vadné držáky, Případně poškozený N75 v místě uchycení. Odzkoušet se to dá i doma, jeden člověk přidává plyn, druhý v okamžiku hluky chytí toto uložení.
Únor 3Úno 3 ja si myslím že sa to vyriešiť ani nedá , menili sme , vytlmovali celú priečku a aj tak to robí zvuky ktoré ale ničomu nevadia ... robia to len autá čo majú elektrický posilovač brzd a podtlak slúži len na turbo , zrejme ten posilovač bol aj zásobník podtlaku a tu chýba tak to drnčí ... jedine ho dať preč z tej priečky
Únor 4Úno 4 Vymena gumovych pruchodek u me snizila tento zvuk o 90% a stal se z neho vice mene nerusivy...
Únor 7Úno 7 V 2. 2. 2025 na 10:03, Jakub Prochazka napsal: Zdravim, mam superba 2.0 TDI 140kw, 2020, na volnobeh nebo pri nizsich rychlostech (jizda ve meste) posledni dobou z motoru slychavam toto huceni viz.video. Jeden mechos mi rekl ze je to normlani ze se to deje pri zvyseni odberu , druhy rekl, ze to rozhodne normlani neni, coz si tez myslim. Zajimave je ze nekdy to slyset neni cely den vubec, jindy zase ano a je to dost otravne. Pristi tyden do vezu do servisu. Prikladam video , snad je to tam slyset 20250202_092424.mp4Není k dispozici Dobrý deň mám ten istý problém. Sk by ste náhodou prišli nato čo to spôsobuje budem rad keď mi dáte vediet mám tak isto superb 2020 140kw 4x4 a strašne má to otravuje .
Únor 11Úno 11 Mas to tu nekolikrat napsane... n75 ventil pridelany na prepazce mezi motorem a kabinou. Vibruje a prenasi se to jako hluk do kabiny... zacni vymenou gumovych pruchodek za 20e a poku nepomuze muzes nechat vymenit cely drzak a pak ventil... ale je to proste blbe udelane, vibrujici vec daji na prepazku. Me pruchodky pomohly.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.