Ondra_Svoboda Posted February 4 Share Posted February 4 Dobrý den, chtěl bych si připojit mobil k autu, moje současné rádio to ovšem nijak nepodporuje, jaké je nejlepší řešení? Připadá mi zbytečné si kvůli tomu pořizovat nové rádio, které stejně nebudu používat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted February 4 Share Posted February 4 Spíš otázka ķ čemu se chceš připojit, když jedničková fabča nemá nic co bys ovládal mobilem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hamoun Posted February 4 Share Posted February 4 já bych čekal, že HF Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirer Posted February 4 Share Posted February 4 ked je zbytocne kupovat nove radio, este je mozne kupit ine auto 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondra_Svoboda Posted February 4 Author Share Posted February 4 před 6 hodinami, Luďa napsal: Spíš otázka ķ čemu se chceš připojit, když jedničková fabča nemá nic co bys ovládal mobilem No k reproduktorům. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirer Posted February 4 Share Posted February 4 (edited) Ak myslis mobil (napriklad cez 3.5mm mobilu) priamo na repro, tak asi tazko. Radio v tomto pripade ma sluzit aj ako zosilovac. Cize ak radio nema AUX/USB, tak proste smola Edited February 4 by wirer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondra_Svoboda Posted February 4 Author Share Posted February 4 Jo díky, to mě přesně zajímalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luďa Posted February 5 Share Posted February 5 Proto sem se ptal. Pokud potřebuješ jen repro tak buď nějakej bastl zesik a výstup pro konektor. Nebo FM transmitter https://www.google.com/search?q=fm+transmitter&oq=fm+tr&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgAEAAYgAQyBwgAEAAYgAQyBggBEEUYOTIHCAIQABiABDIHCAMQABiABDIJCAQQABgKGIAEMgcIBRAAGIAEMgYIBhBFGDwyBwgHEAAYgAQyBwgIEAAYgAQyBwgJEAAYgAQyBwgKEAAYgAQyBwgLEAAYgAQyBwgMEAAYgAQyDQgNEC4YrwEYxwEYgAQyBwgOEAAYgATSAQkxMTkxOWowajeoAg-wAgE&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danielodek Posted February 5 Share Posted February 5 před 14 hodinami, Ondra_Svoboda napsal: Jo díky, to mě přesně zajímalo Můžete zkusit nainstalovat adaptér Bluetooth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondra_Svoboda Posted February 5 Author Share Posted February 5 Mně by právě zajímalo jestli je možné nainstalovat nějaký adaptér rovnou na výstup z auta, místo rádia. Trochu jsem projížděl internet ale na nic jsem nenarazil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wirer Posted February 5 Share Posted February 5 s najvacsou pravdepodobnostou budu podobne "adaptery" cenovo zrovnatelne s inym radiom. nevidim dovod toho vymyslania a zbytocnych komplikacii. kolko stoji nove autoradio s USB napriklad? 20-30 €?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts