Ondra_Svoboda Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Dobrý den, chtěl bych si připojit mobil k autu, moje současné rádio to ovšem nijak nepodporuje, jaké je nejlepší řešení? Připadá mi zbytečné si kvůli tomu pořizovat nové rádio, které stejně nebudu používat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února Spíš otázka ķ čemu se chceš připojit, když jedničková fabča nemá nic co bys ovládal mobilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamoun Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února já bych čekal, že HF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února ked je zbytocne kupovat nove radio, este je mozne kupit ine auto 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra_Svoboda Vloženo 4. Února Autor Sdílet Vloženo 4. Února před 6 hodinami, Luďa napsal: Spíš otázka ķ čemu se chceš připojit, když jedničková fabča nemá nic co bys ovládal mobilem No k reproduktorům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Února Sdílet Vloženo 4. Února (editace) Ak myslis mobil (napriklad cez 3.5mm mobilu) priamo na repro, tak asi tazko. Radio v tomto pripade ma sluzit aj ako zosilovac. Cize ak radio nema AUX/USB, tak proste smola Editováno: 4. Února, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra_Svoboda Vloženo 4. Února Autor Sdílet Vloženo 4. Února Jo díky, to mě přesně zajímalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 5. Února Sdílet Vloženo 5. Února Proto sem se ptal. Pokud potřebuješ jen repro tak buď nějakej bastl zesik a výstup pro konektor. Nebo FM transmitter https://www.google.com/search?q=fm+transmitter&oq=fm+tr&gs_lcrp=EgZjaHJvbWUqBwgAEAAYgAQyBwgAEAAYgAQyBggBEEUYOTIHCAIQABiABDIHCAMQABiABDIJCAQQABgKGIAEMgcIBRAAGIAEMgYIBhBFGDwyBwgHEAAYgAQyBwgIEAAYgAQyBwgJEAAYgAQyBwgKEAAYgAQyBwgLEAAYgAQyBwgMEAAYgAQyDQgNEC4YrwEYxwEYgAQyBwgOEAAYgATSAQkxMTkxOWowajeoAg-wAgE&client=ms-android-samsung-ss&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Danielodek Vloženo 5. Února Sdílet Vloženo 5. Února (editace) V 4. 2. 2025 na 21:23, Ondra_Svoboda napsal: Dobrý den, chtěl bych si připojit mobil k autu, moje současné rádio to ovšem nijak nepodporuje, jaké je nejlepší řešení? Připadá mi zbytečné si kvůli tomu pořizovat nové rádio, které stejně nebudu používat. Jo díky, to mě přesně zajímalo Celá recenze mého koníčka zde Můžete zkusit nainstalovat adaptér Bluetooth Editováno: 14. Února, autor: Danielodek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra_Svoboda Vloženo 5. Února Autor Sdílet Vloženo 5. Února Mně by právě zajímalo jestli je možné nainstalovat nějaký adaptér rovnou na výstup z auta, místo rádia. Trochu jsem projížděl internet ale na nic jsem nenarazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Února Sdílet Vloženo 5. Února s najvacsou pravdepodobnostou budu podobne "adaptery" cenovo zrovnatelne s inym radiom. nevidim dovod toho vymyslania a zbytocnych komplikacii. kolko stoji nove autoradio s USB napriklad? 20-30 €?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.