sin.leons Vloženo před 8 hodinami Sdílet Vloženo před 8 hodinami (editace) zdravím, Je možny ýe kdyý jsem jel 40km na tři valce že bych oddělal katalyzato? A před tím mě to žralo 1l oleje na 1000km což tomu katalyzatoru asi taky nepřidalo. Editováno: před 8 hodinami, autor: sin.leons Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo před 7 hodinami Sdílet Vloženo před 7 hodinami z čoho vychadzaš že maš zničeny katalyzátor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin.leons Vloženo před 7 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 7 hodinami NO jak jsem psal v předchozím přispevku. udelal jsem generalku motoru a ted to ma takovy dunivy zvuk - jak když maš tunink na vyfuku a dost je to citit a hlavně slyšet uvnitř auta. tak Mě napadl katalyzator jelikož už nevime co by to mohlo byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman63 Vloženo před 4 hodinami Sdílet Vloženo před 4 hodinami Katalyzátorem by to být nemělo. Něco není po generálce motoru 100% v pořádku... Výfukový systém těsní? Nejsou špatně nastaveny rozvody/ventily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin.leons Vloženo před 3 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 3 hodinami no rozvody jsme znovu nastavovali na pripravky a vse ok . Jsme bezradny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 3 hodinami Sdílet Vloženo před 3 hodinami Tak moment, kolik témat u hluku hodláš ještě založit? Musí stačit jedno. LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky