sin.leons Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami (editace) zdravím, Je možny ýe kdyý jsem jel 40km na tři valce že bych oddělal katalyzato? A před tím mě to žralo 1l oleje na 1000km což tomu katalyzatoru asi taky nepřidalo. Editováno: před 10 hodinami, autor: sin.leons Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
100Bubu Vloženo před 10 hodinami Sdílet Vloženo před 10 hodinami z čoho vychadzaš že maš zničeny katalyzátor? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin.leons Vloženo před 10 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 10 hodinami NO jak jsem psal v předchozím přispevku. udelal jsem generalku motoru a ted to ma takovy dunivy zvuk - jak když maš tunink na vyfuku a dost je to citit a hlavně slyšet uvnitř auta. tak Mě napadl katalyzator jelikož už nevime co by to mohlo byt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roman63 Vloženo před 7 hodinami Sdílet Vloženo před 7 hodinami Katalyzátorem by to být nemělo. Něco není po generálce motoru 100% v pořádku... Výfukový systém těsní? Nejsou špatně nastaveny rozvody/ventily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sin.leons Vloženo před 6 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 6 hodinami no rozvody jsme znovu nastavovali na pripravky a vse ok . Jsme bezradny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo před 6 hodinami Sdílet Vloženo před 6 hodinami Tak moment, kolik témat u hluku hodláš ještě založit? Musí stačit jedno. LOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky