Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

tak to už je hustej fetiš :smich: :smich:

Tomíno, kua ako si to vedel? lol:smich:

Kubox,

tak Radka koukej od nás všech pozdravovat a že mu to "chválíme" a ať směle pokračuje v započatém prznění :D

Pozdravím, veď ide predsa správnym smerom. Auto je ľahké, treba doplniť ešte doplnky, auto zaťažiť, idú do Európy silné vetry.... lol

Proboha co je to za duševně nemocného člověka...nemám slov...tohle je už snad trestnej čin... :smich:

Myslím tu černou "krásku"

A máme tu new úlovok. Strach lol

Ty woe, kdyby ty všechny chujovinky sundal, ušetří na chip nebo novej motor, ale hlavně by mu to jelo líp než teďka.

Nemáte Tomino na Slovensku nějakou soutež "kdo si toho víc nalepí na auto bude větší tuner"? :D

Tak ten "Strach" nemá chybu :smich: Zajímalo by mě, co toho člověka vede toto udělat lol

Jinak taky tu mám nějaký nový úlovky, ten SUP byl moc pěknej :palec2: A Fabia byla nejspíš "upravená" přímo u Milotecu :D

post-8288-1254406511_thumb.jpgpost-8288-1254406522_thumb.jpg

A pak taky něco pro fanoušky FII ;) Nevím, jestli bych si to na auto dal, ale kombinace bílé střechy, zrcátek a nějakýho proužku či bílejch kol v kombinaci s černou metlou je pěkný, nicméně hodně často k vidění.

post-8288-1254406541_thumb.jpg

Tangerín, našiel som inšpiráciu aj pre teba :smich: .... Sedaník - Strach 2. lol:prc::p

post-22667-1254407898_thumb.jpg

Kubox zdar,

žádnej Strach2,tohle je regulérní vražda.Už nás šetři prosím tě ;) .Kam na tyhle kamarádšofty proboha chodíš....Já bych tipnul,že je to auto ženy majitele tý černý zrůdičky.

no máš aspoň Tangerín takovou inspiraci :smich: :smich: :smich:

Táto posledná je môj idol .... :smich:lol Už makám na tuzingu Strach 3. :smich:

Tak takhle si představuji ideální auto :smich: :smich: :smich: to je děs!

Kubox, sedana, Strach č. 2 jsem dal na str. 20 post 482, tak se přečísluj o jedno :smich: Jinak toto není inspirace, takovej tuning, to bych za 1 den zmákl taky :smich:

Teraz práve na Slovensku na predaj Strach 3. lol:smich:

post-22667-1254667207_thumb.jpg

kdo co tady říkal něco o těch plyšákách?...

http://www.krta.webz.cz/snimek.jpg lol ten velkej mi pak bude dělat navigatora...zatim tam mam malyho :p

kua kolik ti voe je? :kuk: pěknej pokojíček :Dlol

Tak zrovna tato Fabie II je naše služební z autopůjčovny!!!

post-8288-1254406541_thumb.jpg

Upraveno od žralok

sem si řikal že ji znám :) taká kúprfabi :D

:smich::help:

A máme tu new úlovok. Strach lol

Ty brdo a kam mu uteklo to stresni vokno....???

No tak strach to je to bylo trefný,ale třeba ta přední maska zas nevypadá tak zle.

post-86-1255412950_thumb.jpg

Upraveno od Vlasta

teda koukam ze nektery josu orpavdu majstrštyky :smich: no ja taky budu muset neco vyfotit kazdy den potakvam takovy tri kousky a to jsem si rikal ze je asi pomsta za sudety :smich:

Vlasto zdar,

né aby tě napadlo něco podobnýho strčit na Fábošku,by se mohla objevit v této sekci :D .Já nevím,ale podle mýho je ta maska prostě kol9 .O tohle bych nechal klíďo i hlasovat,snad nejsem sám ;).

Tom

Sice to není Fabia ale z koncernu to je a mně se to mooooc líbilo :D

post-116-1255422888_thumb.jpg

post-116-1255422894_thumb.jpg

Upraveno od Lugo

To je hezyk styl no proste dezent to se mi libi jen kola podvozek a detaily :)

Vlasto zdar,

né aby tě napadlo něco podobnýho strčit na Fábošku,by se mohla objevit v této sekci :D .Já nevím,ale podle mýho je ta maska prostě kol9 .O tohle bych nechal klíďo i hlasovat,snad nejsem sám ;).

Tom

neboj,ale s hlasováním to není spatnej nápad aspoň bude zábava takže v sekci lampárna zaokamžik.

jj Golfík kamaráda z Brna. Dělá taky porotce v TC. 215/35/19 a štelovák :-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.