Červenec 13, 200817 r To je moje Fabuška,nedávno jsem dělal barvení bubnů,brzdiče nechám originál stříbrné. Upraveno Červenec 13, 200817 r od Marek1806
Srpen 5, 200817 r Hmm neviem ako to nazvat. Tuning alebo tuzing?Priklanam sa k tomu druhemu není to sněžnej pluh?: Upraveno Srpen 5, 200817 r od Krtek6
Srpen 7, 200817 r tak jsem něco blejsknul včera v Kolíně...jezdil jsem za ním snad půl hodiny než se uráčil zaparkovat....děs běz to je chtěl jsem vystoupit a tu obludu co má na kufru mu urvat...blb to je... Upraveno Srpen 7, 200817 r od mira
Srpen 7, 200817 r tak jsem něco blejsknul včera v Kolíně...jezdil jsem za ním snad půl hodiny než se uráčil zaparkovat....děs běz to je chtěl jsem vystoupit a tu obludu co má na kufru mu urvat...blb to je... Mirečku tomu se říká závist :smich:
Srpen 7, 200817 r tak jsem něco blejsknul včera v Kolíně...jezdil jsem za ním snad půl hodiny než se uráčil zaparkovat....děs běz to je chtěl jsem vystoupit a tu obludu co má na kufru mu urvat...blb to je... no jo sedan.., to už mluví zafšechno tam je jedno jestli má lopatu na kufru nebo ne
Srpen 8, 200817 r tak jsem něco blejsknul včera v Kolíně...jezdil jsem za ním snad půl hodiny než se uráčil zaparkovat....děs běz to je chtěl jsem vystoupit a tu obludu co má na kufru mu urvat...blb to je... jak žehlící prkno..
Srpen 8, 200817 r jak žehlící prkno.. co ty víš...třeba provozuje mandlovnu btw..co to máš na tom obrazku?..kdes vzal toho krtka?? ja ho chcííííí Upraveno Srpen 8, 200817 r od Krtek6
Srpen 8, 200817 r Hmm neviem ako to nazvat. Tuning alebo tuzing?Priklanam sa k tomu druhemu Jednoznačně tuning. Nevím, co se Vám na to nelíbí. Mít to v garáži, chodíte se každou chvíli kochat, takhle jen závidíte. Podle mě je to pecka!!
Srpen 8, 200817 r Možná si koukal na jiný foto...jina by jsi to nemohl napsat :-) třeba má šedej zákal...
Srpen 8, 200817 r co ty víš...třeba provozuje mandlovnu btw..co to máš na tom obrazku?..kdes vzal toho krtka?? ja ho chcííííí se koukni ke mě do topicu.. je to normál koberec z kobercářství
Srpen 8, 200817 r se koukni ke mě do topicu.. je to normál koberec z kobercářství paráááda....jsem motivovááán ..a silně..
Srpen 8, 200817 r Jednoznačně tuning. Nevím, co se Vám na to nelíbí.Mít to v garáži, chodíte se každou chvíli kochat, takhle jen závidíte. Podle mě je to pecka!! Keby to nalakoval nepoviem pol slova, ale takto EE
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.