Starda Vloženo před 5 hodinami Sdílet Vloženo před 5 hodinami Čau. Jsem tu nový. Koupil jsem Ovcu 1 ,81kw TDI. Vyměnil jsem podtlakové hadičky které byly bídné za silikonové -jela. Vyměnil olej- jela, vyměnil jsem palivový filtr. Jel jsem po dálnici cca 25 km,jela normálně a pak přestala jít za plynem. Druhý den jsem rozhýbal ovládání turba,start na 10x a jela bez výkonu. V práci jsem zjistil, že mám přehozené palivové hadičky do filtru. Dal jsem správně a už ani nejela. Potom jsem zjistil, že je někdo přehodil už vzadu na nádrži. Takže zapojit správně a startuje na drc. Ale problém je pořád nouze,nad 2500ot cuk,a už to nejde vůbec za plynem a je problém to rozjet na kilo. A myslím, že co jsem rozhýbal a prostříkal to táhlo na turbu,tak jde už i slyšet , že tlačí. Regulace jde rukou tam i zpět a po nastartování a přidání i podtlakem v celém rozsahu. Předtím zůstávala při vracení zhruba v půlce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starda Vloženo před 5 hodinami Autor Sdílet Vloženo před 5 hodinami Jo díky za rady. 😉 Přijde mi to jízdou jako kdyby turbo přeplnilo a nouze. Jde slyšet i přetlak jak sykne ,jako blow off ventil nebo tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.