Přejít na obsah

Padání do nouzového režimu

Starda

Doporučené příspěvky

Čau. Jsem tu nový. Koupil jsem Ovcu 1 ,81kw TDI. Vyměnil jsem podtlakové hadičky které byly bídné za silikonové -jela. Vyměnil olej- jela, vyměnil jsem palivový filtr. Jel jsem po dálnici cca 25 km,jela normálně a pak přestala jít za plynem. Druhý den jsem rozhýbal ovládání turba,start na 10x a jela bez výkonu. V práci jsem zjistil, že mám přehozené palivové hadičky do filtru. Dal jsem správně a už ani nejela. Potom jsem zjistil, že je někdo přehodil už vzadu na nádrži. Takže zapojit správně a startuje na drc. Ale problém je pořád nouze,nad 2500ot cuk,a už to nejde vůbec za plynem a je problém to rozjet na kilo. A myslím, že co jsem rozhýbal a prostříkal to táhlo na turbu,tak jde už i slyšet , že tlačí. Regulace jde rukou tam i zpět a po nastartování a přidání i podtlakem v celém rozsahu. Předtím zůstávala při vracení zhruba v půlce. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...