Přejít na obsah

Koupě skladového Kodiaqa

JaMMBoX

Doporučené příspěvky

Zdravím vespolek,

chtěl bych si udělat brzy radost a byl se porozhlédnout po několika showroomech. Problém je, že jsou to auta vesměs z prosincové produkce 2024.

Jde mi o to, jestli jsou už auta z tohoto období relativně bezproblémová, protože co se dočítám na fórech o problémech s elektronikou, podvozkem, odtazích atp. mě dost neuklidňuje (motor-talk v Německu). V autě jsem denně, excesy typu měsíc v servisu si fakt nemůžu dovolit. Je tu třeba někdo kdo nedávno Kodiaqa kupoval a mohl by poreferovat?

Moc díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám 10/2024 a za tragédii bych to nenazval. Má drobné mouchy v elektronice, z nichž většina se vyřeší "sama". Asistenční systémy fungují na 100%. Najeto přes 6tis. a do servisu jsem zatím nemusel. Předpokládám, že ty drobnosti, co mě trápí pořeší nějakým updatem. Buď někdy on-line nebo při pravidelném servisu.

Na fórum člověk většinou píše, až když řeší nějaký problém, tak se nenech rozhodit. Kodiaqů jezdí po silnicích mnohem víc, než kolik je na fórech rozčilených řidičů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...