Březen 6, 200817 r Královské město Honičov, severní Morava Hlomócko. Upraveno Leden 1, 200916 r od Hero
Březen 14, 200817 r koukam, že tu je dost lidí ze severu, skoro to je na nějakej minisraz, třeba v Turnově, měli by to všichni blízko - Liberečáci, Jablonečáci, Turnováci, Česko Rájovci, Boleslaváci, Žel.Brodáci a další a myslim, že kdyby se zvolil vhodnej datum a místo, tak by se nás mohlo sejít i docela dost.
Březen 18, 200817 r jasně, ať je nás víc a víme o sobě pár lidí od Plzně tu je a tak z okolí (Cheb, KV, DO) a scházíme se na pokec a tak, někdy se stav.... třeba hned na tom 3 denním srazu u Nepomuka
Březen 18, 200817 r 2P4 : jj, pozvánku na ten sraz jsem už viděl. Uvidím, jak na tom budu časově. Každopádně jedu Běšiny a Doksy
Březen 26, 200817 r Havlíčkův Brod přes noc, Pelhřimov přes den Zdravim mistre,muzeme nekdy dat srazek a pokoukat po autech. Fabia combi, 1,4 16V 74KW, cerna metla perlet, elegance Kdyztak dej vedet na mail saatan@seznam.cz
Březen 26, 200817 r Pelhřimov ( to je až u Kojčic ) Te pic dalsi z Vysociny.Co takhle dat spicha?Schanim jeste par lidi,takze by nas treba bylo vic. Dej vedet. E-mail saatan@seznam.cz
Duben 12, 200817 r Já jsem z vesničky nedaleko Jevíčka - to už by se na mapě dalo najít Jinak nedaleko Moravské Třebové, či Boskovic - to jest, na hranicích pardubickýho a jihomorvaskýho kraje
Duben 13, 200817 r Já jsem z vesničky nedaleko Jevíčka - to už by se na mapě dalo najít Jinak nedaleko Moravské Třebové, či Boskovic - to jest, na hranicích pardubickýho a jihomorvaskýho kraje do Jevíčka vyrazíme asi na pálení čatrodějnic, měla by tam být k tomu i nějaká zábava , tak snad vyjde počasí.
Květen 2, 200817 r Nazdar všichni,tak to na sebe taky prásknu. Proskovice u Ostravy. skoro soused :-)
Červenec 1, 200817 r A já myslel, že z Finska Kdepak, žádnéé Finsko, já su z Brna a mluvím plynulóó češtinóóó
Červenec 2, 200817 r Písek ,jižní čechy.S Temelínem u hlavy a nejdražší elektřinou. Super, další jihočech
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.