Host jelineko Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Zdarec! Mam menší problém s komfortkou na mojí Oct-01. 1CO 959 799 B (3.generace) je to. Houká mi furt alarm a nefunguje central na dálku. Jednotka ale na signal z klice reaguje, protoze po zavreni dveri mi po macknuti zhasne vnitrni osvetleni. Komfortku jsem mel rozebranou a hledal nejake alespon viditelne poskozeni, ale nic jsem nenasel.. Poradite co dal? Setkali jste se nekdo s podobnym problemem? A jeste dotaz... kdybych chtel komforku vymenit, jak se necha nakodovat na muj klic? Udela mi to nekdo? Díky za odpovedi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 (editace) Co na to VAG? Urcite si to nech nacist, je mozny ze mas nekde problem s cidlem vnitrniho prostoru. Prizpusobeni DO je otazka 1 minuty, napis odkud jsi, urcite ti to udela kazdej druhej kdo ma VAG Editováno: 27. leden 2007, autor: gdanx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host jelineko Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 VAG vypsal asi 4 chyby, ale nevim jaké.. nevytiskl jse si to. Jinak diagnostiku si nechávam dělat ve škole, kde maji malou autodílnu, ale chlápek chce za každé napojení 500 a to se mi zdá nějak moc. Jsem z Kamenice nad Lipou, okr. Pelhřimov. Odkud jsi ty? Ze bych zajel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.