Srpen 18, 201114 r Ďakujem ti za pomoc. Ja som na tom podobne s manželkou. Skúsim popozerať bazár a zatiaľ som rozhodnutý pre R 15 a pneu 195/65 ale značku ešte neviem! Čo na to povieš? Ďakujem Je tady tema zimni pneumatiky a je to tam pěkně probraný,nebo si najdi na netu test zimnich pneu (zatím 2010) , tam si vybereš značku podle svých kriterii. Řeš je co nejdříve, pneumatik je málo, vše jde do německa ,kde zavedli jejich povinnost. Upraveno Srpen 18, 201114 r od Škrabi
Září 5, 201114 r Panove, premyslim porad o 18" ze Superba, jak resite zapis kol? slysel jsem neco , ze na origo kola nejde sehnat typovy list... diky
Září 6, 201114 r jj, neda sa to. Napadlo mi pouzit typovy list z nejakych tuningovych kolies s rovnakymi rozmermi, ale vraj si na inspektorate zapisuju aj vyrobcu... Je to pravda? Upraveno Září 6, 201114 r od Cjoctavian
Září 21, 201113 r Ja v TP výrobcu mám... Mna pred tým napadlo,ked som riešíl tému kola...Ja osobne by som riešil tento problém tak,že by som vyrazené údaje z vnútornej strany disku zbrúsil-prípadne by som si tam dal vyrazit to čo tam potrebujem mat na STK to ajtak nik nerieši a TL samozrejme zoženiem origo k minimalne podobným kolám...Tak by som to riešil ja samozrejme v prípade,ked si vie človek poriešit TL po známosti... Na disk vyrazím ET,značku proste to čo tam ma byt podla TL a krytky diskov to už nik nerieši tam by som mal kludne škoda a takto by som legalizoval SUPERB ALU Upraveno Září 21, 201113 r od gargamel01lc
Říjen 20, 201113 r Zdravim Neviete nahodou ci sa da splasit v nasich koncinach(SK -CZ) tieto dole vyobrazene cierne zenithy R17? diky moc
Říjen 21, 201113 r tak to si ma nepotesil do lakovania sa moc nehrniem musim nieco ine vymysliet ale dik
Říjen 21, 201113 r CJ: nee, a to mám tovární sportovní podvozek. Toto je myslím ideální kombinace, gumy 225/40
Říjen 21, 201113 r ja zijem v tom, ze vpredu zacina suchanie pri ET 40 a vzadu ET 35 a sirke disku 8"... Nemoze to nejako suvisiet aj s motorizaciou? Prosim nemas nejake bocne foto?
Březen 17, 201213 r Ahoj, dnes je obul letňáky a pořídil jsem si 17" Annapurny z Yetiho. Myslím, že to vypadá super
Březen 26, 201213 r Ahoj . Hned na úvod podotýkám, že jsem tu viděl spoustu hezčích kol, než jsou moje a že fotky sem nedávám kvůli bůchvíjakému chlubení. OII mám dovoz z F - před rokem. Byly na ní nové letní "15" , na plechu, takže AL disky jsem řídil teď a u "15" i zůstal . Všechna proti beru a předesílám, že fotky semka dávám pro obdobné případy. Fotek jsem na netu v tomto rozměru tolik nenašel, tak se třeba někomu, kdo je před obdobnou volbou, bude náhled hodit. Disky jsou lacinější z ATU - ALUETT 13 . Limitovaly mne peníze, ale snad jsou hezčí než plechové.
Březen 26, 201213 r the.green.arrow: kolecka z Yetaka moc pekny no . Upraveno Březen 26, 201213 r od shotik
Březen 27, 201213 r Cafte maniaci ja mam na svojej spredu vytuningovanej octavke Edition100 17" Sputnik. Moc som neni zastancom viaclucovych, viac sa mi paci styl Pegasus a Pallas ale tieto su fakt pekne. Vsimol som si ze maju viac chromovy efekt ako klasicke Sputnik za priplatok. Upraveno Březen 27, 201213 r od Jozef
Březen 27, 201213 r Podla mna su Sputniky najkrajsie 17" na O2. Ale to je tak, kazdemu sa paci to, co prave nema... Ja mam Pallasy
Březen 31, 201213 r Jaro je tady..........co na ně říkáte???, P.S. Pneu 205/50/17-je to takový kompromis vzhledu a komfortu. Upraveno Březen 31, 201213 r od tdikarlos
Březen 31, 201213 r Chvalim uzsie gumy. Ja sam planujem tento rozmer - ocakavam nizsiu spotrebu a mensi hluk... Aka je sirka diskov? Upraveno Březen 31, 201213 r od Cjoctavian
Duben 1, 201213 r Chvalim uzsie gumy. Ja sam planujem tento rozmer - ocakavam nizsiu spotrebu a mensi hluk... Aka je sirka diskov? 7,5 ty gumy na tom tvoří krásnou stříšku, vypadá to dobře.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.