Prosinec 18, 201311 r K DP se víc vyjadřovat nebudu, Motorpower a TDIFUN jsou snad poslední v republice, kterejm nepřeskočilo.. Buď jsou to SHIT firmy, což je 99% úpravců u nás, nebo se všichni zbláznili do marketingu a nabízení nemožnejch služeb... Motorpower a FUN jsou jediný dva, který se v první řadě soustředí na kvalitu a né na kvantitu... Nikomu nic nevnucuju, ale než se pro někoho rozhodnete, tak vždycky hledejte reference, nejradši ty, které si můžete ověřit, nekoukejte, kdo z úpravců má krásné www stránky, které snesou jakoukoli lež. Já, před X lety taky nevěřil, dokud jsem se sám nespálil a myslím, že jsem dostatečně vyškolen.
Prosinec 20, 201311 r No jestli to myslíš vážně, tak si sjedu asi sem no ....A jeste k tomu to mám 15 km od baraku.Ale dulezity je aby to nebyl nějakej šmejd, co by mi jen zničil motor...
Prosinec 21, 201311 r No přesně to nechci :-) Tak proto žádám o rady kam si mam ject pro chip Upraveno Prosinec 22, 201311 r od Pawouk Necituj předchozí příspěvek!
Prosinec 21, 201311 r tak co mě se doneslo, je to prý dobrá volba. Z vlastní zkušenosti nevím, ale taky se tam chystám
Prosinec 21, 201311 r jasně, kdyžtak písni, budem tlačit ne, já s tím majitelem už komunikoval a připadá mi minimálně technicky hodně gramotnej. A protože jsem tak trochu i znalec lidských duší, něco mi říká, že je dobrej.
Leden 19, 201411 r Zdravim chlapi,som tu novy,pocul a cital som vela o vasom fore a dostal som aj odporucanie na vas ze viete poradit a ste odbornici:D Otazka na vas Mam fabiu RS 1.9tdi 96kw Premyslam nad zvyenim vykonu motora,bud chipom alebo Upravou IC,turba z ARL a nasledne chipu Otazka na vas je co z toho mam vybrat,mate s tymito upravami neake skusenosti a kolko to tak penazi bude zhruba stat a co pri akej upravy je este treba,napr.brzdy,spojka bude na tom atd Chip by som chcel dat spravit u TDifun alebo dieselpower vopred dik
Leden 20, 201411 r záleží na tom, co od toho očekáváš a kolik chceš investovat. Myslím ale, že pouhou úpravou dat řídicí jednotky získáš navíc dostatek výkonu. Nic dalšího s tím dělat nemusíš. Kolik to stojí snadno zjistíš tam, kde to chceš nechat udělat.
Leden 20, 201411 r Přesně tak, jen softem budeš okolo 125kw, pro jistotu aby se autu líp dejchalo dej větší IC, pro jistotu si můžeš dát větší turbo, třeba ARL jak píšeš, a pokud budeš dělat oboje, dej i lepší trysky, i když ALka vydrží hodně.. Ale co znám lidi s RS a mají chip na 125kw jsou spokojený, jede to hezky, spojka neklouže, a většinou to nekouříPokud máš navíc větší peníze, tak proč ne, pak ten výkon bude samozřejmě vyšší, otázkou je, jestli ho ve finále opravdu využiješ v celém spektru.
Leden 20, 201411 r no kdyby dělal ř.j.+ IC + turbo + vstřiky, dal by za to asi víc, než je aktuální cena auta. Ono třeba u Diesepower ani ten čip není zrovna za lidovku.
Leden 20, 201411 r dej čip, aby to auto vydrželo, tak bude tak 160-170k a uvidíš jak ti to bude stačit ;-) Jiný IC je určitě vhodný, přijde mi, že i u 1,4 tdi v podstatě ani svojí funkci neplní, to umístění je nešťastné, ale už je to vrtání se v autě, čip je nejjednodušší cesta v začátku ke koním
Leden 20, 201411 r Tak záleží no, vstřiky AL vydrží dost, takže větší turbo, u turbosportu cca 17.000, IC komplet s vedením okolo 10.000 (beru kvalitní práci a kvalitní IC) a chip u DP takových 7500,-Tak nejlevnější není ani DP, ani tdiFun ale zase má člověk jistotu že to bude nějak slušně naladěný
Leden 20, 201411 r no jo, ale to může na cenu za 7 500,-Kč zapomenout. Myslím, že mu nebude stačit ani 15 litrů.
Leden 20, 201411 r No je fakt že těch cca 7.000,- je základní úprava... Takže to ve finále bude dost podobně jak píšeš.A nebo, domluvit se s někým, poslední dobou mě zaujal třeba http://www.sgs-servis.cz/ , poslední dobou hodně kladných ohlasů a nechal udělat u něho nějakej za pěknou cenu, co si myslím že by šlo, popřípadě to u něho nechat i nastalovat. Chápu že to má daleko, ale stejně tak co vím, tak když někdo chce větší úpravu a svěři to firmě, třeba tdiFUN, cena je pak zase trochu jiná.
Leden 20, 201411 r V DieselPower maj problém s komunikací, byť by měla bejt odmítavá, takže s nima jsem skončil. Nakonec jsem měl v plánu jít čipovat k TDIfun. Ale něco mi do toho vlezlo a nemohl jsem tam jet. Snad na to ještě někdy dojde. 20niceboy20: Netrápil bych se nějakýma velkýma úpravama. 125kW ti musí bohatě stačit. Kdybys tam rval jiný turbo, vstřiky, tak by pak zas moc trpěla ta spojka atp. Takže zajeď k TDIfunovi, nech to načipovat a za IC udělej v podběhu aspoň to žebrování na odvod vzduchu. Myslim, že budeš spokojenej a za docela slušnej peníz.
Leden 20, 201411 r Zkoušel jsem s nima vyjednávat barterovej obchod a když z mojí strany padl konkrétní návrh, přestali komunikovat.
Leden 20, 201411 r no jo, tak dělaj to hlavně za peníze. O směnnej obchod asi neměli zájem. To bych nikomu nevyčítal.
Leden 20, 201411 r Já jim samozřejmě nevyčítám, že neměli zájem. Vyčítám jim, že mi to nedokázali obyčejně napsat. A proto jsem s nima skončil.
Leden 20, 201411 r to je taková univerzální česká vlastnost. Něco napsat určitě mohli. K dobrýmu jménu firmy to patří, i když se při tom žádný peníze nevydělají. Bohužel to mnohdy vypovídá o tom, že jde jenom a pouze o ty prachy.
Leden 20, 201411 r Nejsem blbec. Podnikatel podniká zpravidla proto, aby vydělal peníze. O tom ani potom. Jenže i barterovej obchod jim může vydělat peníze. A může i víc, než kdybych jim zaplatil klasickou úpravu a odjel. Je to všechno o dohodě. A hlavně mi nejdřív napsali, že se barterovýmu obchodu nebrání. A tim bych téma DP uzavřel.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.