Přejít na obsah

Rádioprehrávač do fábie.AKý???


Doporučené příspěvky

...jistě že vypaltí :palec2: i na orig. repro to bude hrát o mnoho líp.Od února budu mít k dispozici nové modely ///Alpine v cenách již od 3990,- (MP3) a i tento model je zárukou výborné kvality zvuku jak z CD tak i tuneru.

100% se vyplatí investovat do kvalitnějšího rádia.Kupování šumítek v marketech je mrháním peněz....

post-22-1169830203.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pridavam sa ku kolegom. Totiz, ja sam som si vybral Hyundai, pretoze vtedy som chcel radio, ktore by hralo MP3 priamo z kluca alebo SD karty. Ale neviem neviem ci by som to spravil znovu.

Kamarat mi ukazal, ako pri rovnakych repro moze fungovat jeho Blaupunkt a rozdiel v zvuku bol vazne obrovsky. A to ani nehovorim o moznostiach nastavenia zvuku, co ten Blaupunkt zvladol. Ja mam len ten klasicky nepouzitelny "equalizer" (rock, pop, jazz.. :-).

Takze rozhodne si kup nieco s menej funkciami a lepsim zvukom - "funkcie" Ta aj tak po tyzdni prestanu bavit a budes pouzivat tlacitka On/off, previous, next :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V uvedené cenové relaci bych si dovolil doporučit JVC KD-G721, které lze koupit za nějakých 5000,- až 5300,- kaček. Vím jak tohle rádio hraje a za tuhle cenu je vynikající. Koneckonců jde o vítěze srovnávacího testu rádií, ve kterém porazilo mimo jiné třeba Pioneery 6800MP, 4700MP, Clariony 368, 468 i Alpine CDE9850Ri a CDA9847R. Asi bych o něm moc nepřemýšlel za původní cenu (6990,-). Teď ale jde koupit za cenu podstatně nižší a tam stojí za velmi vážnou úvahu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja som kupoval SONY GT-200

model mozno nic moc ale som spokojny az velmi. o takomto zvuku sa mi mohlo pri skodovackom radiu iba snivat. prijem sa zlepsil asi o 100% prehrava mp3 a vpredu ma vstup na jack. preto som si urobil kabel jack2jack a pocuvam na nom mp3-ku.

ako SONY mozem iba odporucit. na radiu mi nevadi nic a ked budem niekedy kupovat dalsie radio tak asi na 99% to bude sony. cena priblizne 4700SK pred rokom teraz 3500SK co je myslim si ze super cena za take radio.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...