david3658 Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 čaute odborníci, objednal som si fabiu ambiente so 4 reproduktormi...ake radio by ste mi odporučili, myslim tym hlavne značku - do cca 5500sk t. j okolo 4000 cz asi sony, pioneer alebo panasonic? alebo ine...dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 v téhle cenové kategorii je to jedno funkce budou zhruba stejné, pokud chceš tuhle základní třídu tak se to asi nejvíc bude lisit desingem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 Tak tak, rid se designem. Pokud omezis radia na cerny panel a zelene podsviceni, tak se ti vyber velice podstatne zuzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 26. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. leden 2007 a myslite si, že sa oplatí investovať do radia vo fabii a k tym 4 reprom viac penazi myslim iba radio, su tam rozdiely v kvalite hudby medzi radiom do 4000cz alebo radiom do 8000cz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 ...jistě že vypaltí i na orig. repro to bude hrát o mnoho líp.Od února budu mít k dispozici nové modely ///Alpine v cenách již od 3990,- (MP3) a i tento model je zárukou výborné kvality zvuku jak z CD tak i tuneru. 100% se vyplatí investovat do kvalitnějšího rádia.Kupování šumítek v marketech je mrháním peněz.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
car for home Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 zkus se podívat na autorádia s bluettoth,pohoda při telefonování např.sencor SCD 7205BMR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 26. leden 2007 Sdílet Vloženo 26. leden 2007 (editace) ...to s těmy šumítky platí i pro Sencor Editováno: 26. leden 2007, autor: fancarhifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 jj, Sencor, Orava, Hyndai a podobne smejdy nebrat. Cokoliv znackoveho treba i za 3000,- udela lepsi sluzbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juniorrr Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Pridavam sa ku kolegom. Totiz, ja sam som si vybral Hyundai, pretoze vtedy som chcel radio, ktore by hralo MP3 priamo z kluca alebo SD karty. Ale neviem neviem ci by som to spravil znovu. Kamarat mi ukazal, ako pri rovnakych repro moze fungovat jeho Blaupunkt a rozdiel v zvuku bol vazne obrovsky. A to ani nehovorim o moznostiach nastavenia zvuku, co ten Blaupunkt zvladol. Ja mam len ten klasicky nepouzitelny "equalizer" (rock, pop, jazz.. :-). Takze rozhodne si kup nieco s menej funkciami a lepsim zvukom - "funkcie" Ta aj tak po tyzdni prestanu bavit a budes pouzivat tlacitka On/off, previous, next :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
All_01 Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 V uvedené cenové relaci bych si dovolil doporučit JVC KD-G721, které lze koupit za nějakých 5000,- až 5300,- kaček. Vím jak tohle rádio hraje a za tuhle cenu je vynikající. Koneckonců jde o vítěze srovnávacího testu rádií, ve kterém porazilo mimo jiné třeba Pioneery 6800MP, 4700MP, Clariony 368, 468 i Alpine CDE9850Ri a CDA9847R. Asi bych o něm moc nepřemýšlel za původní cenu (6990,-). Teď ale jde koupit za cenu podstatně nižší a tam stojí za velmi vážnou úvahu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Plne souhlasim s Allem, JVC 722 (cerne provedeni) 721 (stribrne provedeni) ma v teto cene 3 pary RCA (coz zatim asi nevyuzijes), slot USB a DO v cene. Pokud to ke me nemas daleko, tak se zastav a pustim ti ho v boardu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 2. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 http://www.hej.sk/audio-video/obchod/30626...ony-cdx-gt414u/ a čo toto ? je to drahšie ale páči sa mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 http://www.hej.sk/audio-video/obchod/30626...ony-cdx-gt414u/ a čo toto ? je to drahšie ale páči sa mi Jde o to co od toho cekas. Pokud ti vyhovuje design a vybava, tak proc ne. Pokud ti jde o zvuk, tak tam zazraky necekej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david3658 Vloženo 2. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 a od akeho možem čakať zvukovy zazrak v tej cene a by to malo USB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 nový ///Alpine CDE-9873RB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 a od akeho možem čakať zvukovy zazrak v tej cene a by to malo USB. Alpine CDE-9873RB, Clarion 468, JVC 722. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vird Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 ja som kupoval SONY GT-200 model mozno nic moc ale som spokojny az velmi. o takomto zvuku sa mi mohlo pri skodovackom radiu iba snivat. prijem sa zlepsil asi o 100% prehrava mp3 a vpredu ma vstup na jack. preto som si urobil kabel jack2jack a pocuvam na nom mp3-ku. ako SONY mozem iba odporucit. na radiu mi nevadi nic a ked budem niekedy kupovat dalsie radio tak asi na 99% to bude sony. cena priblizne 4700SK pred rokom teraz 3500SK co je myslim si ze super cena za take radio. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
44kw Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 (editace) Chlapi a jak vypadá to podsvětlení JVC 722 na palubce.Vše je v zeleném tak jestli to není jako pěst na oko a neodpoutává pozornost.Díky Editováno: 29. Březen 2007, autor: 44kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Já mám tote tři roky a jsem s nim spokojenej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.