Jirkasss V//RS Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Válí se mi staré rádio v garáži, tak jsem přemýšlel, či ho nějak nenapojit na nějakej reprák v garáži, aby mi tam mohlo hrát, ale jak na to s proudem a kostrou? Zapeklitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 ....no zapeklitost to zrovna není.Jen je to otom o jaké rádio se jedná.Jestli má pro připojení konektory ISO nebo jen kabely.... Připojením pomocí ISO konektoru je snadné v tom, že při zakoupení konektoru s kabely tak ty jsou označeny a jejich zapojení je jednoduché. Pokud máš starší rádio jen s čouhajícími kabely tak vydedukovat jejich připojení se dá podle jejich barev.Klasika, červený (popř. žlutý) je +12V a černý (hnědý) je -12V) no a zbytek je pro připojení reproduktorů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 28. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) ne ne rádio celkem novějšího charakteru, iso konektor s kabelama mám, jen nevím na co to připojit... ... bude to chtít nějakou starší baterku? Nebo i jiná alternativa? Editováno: 28. leden 2007, autor: Jirkasss V//RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fancarhifi Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 (editace) ....ááá takhle jsi to myslel.Buď baterka popřípadě nějaký 12V zdroj....může být i z PC (taky jsem to tak měl) jinak zdroj není problém....cca1500,- a má 6A Editováno: 28. leden 2007, autor: fancarhifi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirkasss V//RS Vloženo 28. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2007 fuj 1500,- ale nějakou baterku najdu. Aaaaaa zdroj z PC jo? To by šlo? To je mi řešeníčko paráda, zkusím, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.