cosby Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Kluci,kdo máte v OII Combi DVD+CD changer,pošlete prosím foto kde a jak je to umístěne.Můžete zde a nebo na cosby@centrum.cz dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Ten CD měnič má místo vzadu vlevo v kufru..ale DVD nevím..možná by šel taky tam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 je na to takovej forychtung, jsou v něm přihrádky, ja v jedny mam CD menic a zbytek je prázdnej. celkem jsou tam asi 3 přihrádky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 To mně všechno čeká..zatím mám jen kabel k changeru Ten forychtung se dá dokoupit a přidělat k tomu bočnímu panelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 jj, přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 ale mě zajímá combik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Tam není žádný místo za zadním kolem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 5. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Jsou tam schrány Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 tak asi misto ty jedny schranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=17918 U Combi budou asi ta dvířka standardně, co? Ale v té schráně to určitě půjde..ten držák se sehnat nechá, koukal jsem do Etky..jen mně napadá, proč je na 3 pozice, co by tam ještě šlo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octosh Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 Kluci,kdo máte v OII Combi DVD+CD changer,pošlete prosím foto kde a jak je to umístěne.Můžete zde a nebo na cosby@centrum.cz dík zdarec, cd changer si hod do kufru někam a dvd do kastlíku před spolujezdce! když si budeš chtít pustit film nepolezeš za jízdy do kufru ne? kdyby jsi chtěl všechno ti zapojím u dělám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 15. Březen 2009 Sdílet Vloženo 15. Březen 2009 tak to se povedlo je vidět, že jsi nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal K. Vloženo 16. Březen 2009 Sdílet Vloženo 16. Březen 2009 Tjn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.