najmis Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Souhlasím do puntíku. Taky to naladění ABS tomu moc nepřidá. Slyším jak začne pracovat čerpadlo i když prudčeji přibrzďuju při zatáčení před přechodem pro chodce a to už je něco... FRS má sice stejné brzdy jako třeba OI 1.8T a 1.9 96kW, ale má menší hlavní brzdový válec, proto brzdy nejsou tak jedovaté a musí se víc hamtat na pedál. Podle zkušenosti co mám já a to sem měl menší pruměr kotouče,tak hodně záleží na materiálu kotouče a hlavně desek...brzdilo to jako šlak a na pedál sem rozhodně tolik dupat nemusel....takže pujdou osvědčený Textar desky a když ani to nee...ták i kotouče Z... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Nejvíc mě sr..., když sem 14 dní střídal polo a RS. Přes den sem jezdil RS a večer sem si vzal polo a pokaždy když sem vyjížděl z vrat, u kterejch se musí brzdit protože sou trošku z kopečka sem si dal o volant Vždycky mě to pobavilo. Ty brzy sou fakt hrůza. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 3. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Souhlasím do puntíku. Taky to naladění ABS tomu moc nepřidá. Slyším jak začne pracovat čerpadlo i když prudčeji přibrzďuju při zatáčení před přechodem pro chodce a to už je něco... FRS má sice stejné brzdy jako třeba OI 1.8T a 1.9 96kW, ale má menší hlavní brzdový válec, proto brzdy nejsou tak jedovaté a musí se víc hamtat na pedál. tak tam přehodte hl brzd válec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 tak tam přehodte hl brzd válec. A víš že je záměnej...??nebo jen tak plácáš....Muselo by se to ozkoušet jestli seděj díry na uchycení a další věci... ale ve válci bch problém neviděl....spíš jiný kotouče,desky a třeba pancíř hadice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vany Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 No a co je lepsi,i cenou. Dat ORS1 nebo nove kotouce,desky a hadice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 (editace) No a co je lepsi,i cenou.Dat ORS1 nebo nove kotouce,desky a hadice. těžko říct....záleží jaký brzdy OIRS seženeš..jestli nové,jeté v dobrém stavu nebo jeté a na výměnu...rozhodně jich moc na prodej není vidět a cena se bude držet vysoko... Podstatný je mít v ruce aspon držák a brzdič....kotouč a desky si každý zvolí sám podle značky a ceny.. Jinak na FRS třeba vrtaný Zimmerman cca 1 800Kč/ks desky cca 800Kč(Textar)hadice sem někde na netu viděl za cca 3 000-3 500Kč Pouze zadní náprava....1670kč http://www.brzdy.cz/eshop/tuning_komplet/k...%E9%20hadi%E8ky komplet všechny modely včetně RS 3 356Kč http://www.mk-racing.cz/ceniky.htm Editováno: 3. leden 2008, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 3. leden 2008 Sdílet Vloženo 3. leden 2008 Maverick: Me vadi, ze jsou hodne tupy. Obcas potrebujes slapnout na brzdy a ono nic, nechce se tomu, tak te to docela vyplasi. CHtelo by to vetsi jedovatost. Jinak brzdne drahy pomerovat nemuzu, nemeril jsem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 tak jak to vidite na nejlepsi a nejlevnejsi variantu? kazdy tu rika neco jineho a nevidim tu zadny padny argument podlozeny poradnym dukazem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Maverick: Me vadi, ze jsou hodne tupy. Obcas potrebujes slapnout na brzdy a ono nic, nechce se tomu, tak te to docela vyplasi. CHtelo by to vetsi jedovatost. Jinak brzdne drahy pomerovat nemuzu, nemeril jsem. na 101% souhlasim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Ja si myslim, ze kdyz se pujdes svizt nejakym japoncem a pak si pujdes sednout do eresa, budes rozhodne spokojenej jak skvele to brzdi, aniz bys s tim musel cokoliv delat. Ta drazsi varianta jsou urcite lepsi desky, resp. sety kotoucu a desek. Pancerovany hadicky nepoznas, pro bezny provoz a origo brzdy jsou to naprosto vyhozeny penize. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 Ja si myslim, ze kdyz se pujdes svizt nejakym japoncem a pak si pujdes sednout do eresa, budes rozhodne spokojenej jak skvele to brzdi, aniz bys s tim musel cokoliv delat. Ta drazsi varianta jsou urcite lepsi desky, resp. sety kotoucu a desek. Pancerovany hadicky nepoznas, pro bezny provoz a origo brzdy jsou to naprosto vyhozeny penize. A kde se daj sehnat? A za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 A kde se daj sehnat? A za kolik? a co máš přesně na mysli...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 no jiný kotouče a destičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kublajchán Vloženo 4. leden 2008 Sdílet Vloženo 4. leden 2008 no v drogerii je asi mit nebudou, je jich na netu tri prdele Brembo, Galfer, Ferodo, Zimmermann, Ate. Staci si jen vybrat, samozrejme lepsi je jit do celyho setu tzn. Brembo, Galfer, Ate... podivej se na autokelly.cz, autodoplnky.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Maverick: Me vadi, ze jsou hodne tupy. Obcas potrebujes slapnout na brzdy a ono nic, nechce se tomu, tak te to docela vyplasi. CHtelo by to vetsi jedovatost. Jinak brzdne drahy pomerovat nemuzu, nemeril jsem. A to je prave ono Martine, trefils hrebicek na hlavicku - jde o to, ze tu majitele FRS tvrdi, ze brzdy stoji za prd, jejich ucinnost je nizka apod. Ono je ale potreba rozlisovat faktickou ucinnost brzd, tedy s jakym zpomalenim a na jake draze jsou schopny v pripade potreby auto zastavit oproti reakci brzd na seslapnuti pedalu urcitou silou - tedy subjektivne hodnocenou tuposti, ostrosti nebo jedovatosti chcete-li. Prave to jakej je pocitove nabeh brzd nema z ucinnosti jako takovou nic spolecneho, to je jejich vlastnost dana nejen kotouci a deskami, ale i dalsimi komponenty celeho brzdoveho systemu. Nicmene je samozrejme pravda, ze tuto vlastnost je mozne ovlivnovat prave i jinymy kotouci, deskami atd. Otazkou pak zustava, jestli nove komponenty odstranujici tupost brzd negativne neovlivni jejich faktickou ucinnost - to ale bez mereni nikdo nedokaze rict. Co se tyka citlivosti ABS, pak souhlasim - ve Fabii je ABS nesmyslne citlive. To ovsem plati pro Fabii napric modelovou radou, nikoliv jen pro FRS. A na zaver - pokud ma nekdo z vas moznost, doporucuju projet se v Porsche - mel jsem tu cest se dvema modely - Cayman S a 911 Turbo. Brzdy jsou neuveritelne vykonne, ale aby ze sebe neco vydaly, je potreba na pedal pekne silou slapnout - pri presednuti z OII RS jsem myslel, ze to nema posilovac... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 5. leden 2008 Sdílet Vloženo 5. leden 2008 Maverick: Me vadi, ze jsou hodne tupy. Obcas potrebujes slapnout na brzdy a ono nic, nechce se tomu, tak te to docela vyplasi. CHtelo by to vetsi jedovatost. Jinak brzdne drahy pomerovat nemuzu, nemeril jsem. Tak to je přesně ono. Přesně si to vystihnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Čau lidi, jakou navigaci a za kolik by jste mi doporučili do FRS ? Nejlíp aby uměla přehrávat DVD filmy, MP3 to je samozřejmost.. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 (editace) Určitě ne škodováckou BTW: proč konkrétně do FRS - to je přece jedno do jaké fabky Editováno: 6. leden 2008, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 (editace) Čau lidi, jakou navigaci a za kolik by jste mi doporučili do FRS ?Nejlíp aby uměla přehrávat DVD filmy, MP3 to je samozřejmost.. Díky Mrkni do Bazaru... Najdeš tam pár lidí co ti navi prodají,namontují... Jo a třeba i do Juniora.... Editováno: 6. leden 2008, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 tak jak to vidite na nejlepsi a nejlevnejsi variantu? kazdy tu rika neco jineho a nevidim tu zadny padny argument podlozeny poradnym dukazem. Pro mě je pádný argument a dukaz moje vlastní zkušenost....puvodně serie brzdy jen jiný kotouče a desky...výsledek super.. ted FRS brzdy...origo kotouče a desky...stav zánovní...a brzdí to na Pikaču...takový nejistý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 j, to je fakt, to je jedno do jaké fabie.. ale RS je RS Mrknu do toho bazaru, líbila by se mi ta nová co se te´d dává do O II, prý do fabie taky jde.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 j, to je fakt, to je jedno do jaké fabie.. ale RS je RS Mrknu do toho bazaru, líbila by se mi ta nová co se te´d dává do O II, prý do fabie taky jde.. Ale parkuješ doufám všude jen v garáži...jinak si jí dlouho užívat nebudeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Trošku z jiného soudku...Kolik se dá z Fabie RS maximálně vytáhnout třeba na dálnici? Jaká rychlost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 MELLO: ten čelní panel není odnímatelný ?? Romariooo: v technických parametrech je udáno 206 tuším.. ale na youtube jsem viděl video a tam s ní letěl 230 pokud si to správně pamatuju.., byla určitě chiplá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 6. leden 2008 Sdílet Vloženo 6. leden 2008 Já 235 z kopce, s větrem v zádech a po dlouhém přemlouvání.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.