Přejít na obsah

FABIA RS

anry

Doporučené příspěvky

Jo....ste přesně muj opak....mě každý vrzání,boucháni sere a snažím se to odstranit.....volant mi teda nevrže... lollol

po kostkách je to snad v každý fábce trochu vrzavější... ;)

Ono když chceš mít v autě klid, tak to vrzání fakt rozčiluje! mě vrže kryt ruční brzy, něco mi tam klepe vevnitř, sem z toho na nervy :D:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

De mi o ten rozjezd. Dvojka trojka to de rychle kylo tam je hned, ale ten rozjezd na jedničku mi dělá problémy :D:D

pokud si to esp/asr vypneš a budeš mit těžkou nohu tak ti to bude hrabat a budeš ztrácet, pokud ho necháš zaplé a budeš mít těžkou nohu, tak ti to zas omezí asr. takže to máš jak prašt a uhoď.

Odkaz ke komentáři

Jo....ste přesně muj opak....mě každý vrzání,boucháni sere a snažím se to odstranit.....volant mi teda nevrže... lollol

po kostkách je to snad v každý fábce trochu vrzavější... ;)

Tak to prrr chlapi !! Jsem jako Najmis, jakmile mi tam něco vrže, jsem nervózní jako krá*a !!

Odkaz ke komentáři

Hm takže to radši m.... :D:D Aspoň budu šetřit spojku.

vypni ASR a nauč se rozjíždět bez prohrábnutí kol, ale rychle :) Jakmile prohrábneš, tak tě to zbrzdí.. Když máš zapnutý ASR a dáš plnej kotel, tak ti ASR omezí přenos točivýho momentu na kola.. ;)

Odkaz ke komentáři

Nevite nekdo prosim jak vyresit vrzani tech molitanu u airbagu ve volantu? Stve me to :( jedu nekde,auto se natrasa a vrze mi volant :D

a pak jeste druhy fundovany dotaz : kdyz prejedu retarder dle rychlosti k tomu predepsane ,tak mi vrze neco v aute. predek a nekdy i zadek...pak zase obracene. co to muze byt? mam to resit nebo na to hodit bobek? diky tw.

Mám za sebou 20 tkm a začíná mi to dělat taky, vypadá to asi na držáky tlumičů.

Je to dost markantní, když zkusíte za jízdy začít kličkovat ...

Divný je, že mi ty zvuky přijdou, jen z levé strany ...

Co pan P2M, neřešil to tu někdy a někdo? ;)

Odkaz ke komentáři

Mám za sebou 20 tkm a začíná mi to dělat taky, vypadá to asi na držáky tlumičů.

Je to dost markantní, když zkusíte za jízdy začít kličkovat ...

Divný je, že mi ty zvuky přijdou, jen z levé strany ...

Co pan P2M, neřešil to tu někdy a někdo? ;)

vrchní uložení tlumičů :feve: ale po 20 TKM to je dost brzy :kuk: ...

Odkaz ke komentáři

Gratulujeme!!! -_- At slouzi -_- A napis nam sem tu sokujici informaci, kterou jsi zatajoval ;)

Dík, dík, ale zatim mi můžete gratulovat tak akorát k tomu, že jsem prodal svoje staré auto... :p:p

Já napsal, že se na mě princezna těší a ne že jě v garáži.., to bych teď neseděl u počítače ;);)lol

Princeznu bych si měl přivézt příští neděli.., snad to vyjde, bo jinak budu mít sice balík peněz, ale auto ne..

Na ty tajný info si budete muset počkat :p:p , až ji budu mít, pustim všechno ;);););)

PENTADIUS: fotky budou, už se na to třesu... :-):-)

MELLO: jak to myslíš, každopádně lepší než stříbrná ?? Ty žlutou nerad ? NEvim no, kdyby byla stejná nabídka na černou, asi bych váhal, takhle je to ale aspoň jednoznačná volba, pač tak jako tuhle žlutou bych v černé jetou těžko hledal..

KOUDY FRS: prda to je a až pustim ty informace, budete čučet... holt tohle jestli uskutečnim, bude to kup století... :palec2::palec2::p:);)

...

Editováno: , autor: jvees69
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...