KOUDY_FRS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Ale má, jenom to prostě neřeší. Mě při přejezdu retardérů vrže přední i zadní náprava, v interiéru kdeco, ale prostě to neřeším. Mám levnou škodovku, tak co. tak to sem rád! Mě to taky všechno vrže! Docela mě to s..., ale pustim nahlas muziku a je to ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jo....ste přesně muj opak....mě každý vrzání,boucháni sere a snažím se to odstranit.....volant mi teda nevrže... po kostkách je to snad v každý fábce trochu vrzavější... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 16. leden 2008 Sdílet Vloženo 16. leden 2008 Jo....ste přesně muj opak....mě každý vrzání,boucháni sere a snažím se to odstranit.....volant mi teda nevrže... po kostkách je to snad v každý fábce trochu vrzavější... Ono když chceš mít v autě klid, tak to vrzání fakt rozčiluje! mě vrže kryt ruční brzy, něco mi tam klepe vevnitř, sem z toho na nervy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 16. leden 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. leden 2008 De mi o ten rozjezd. Dvojka trojka to de rychle kylo tam je hned, ale ten rozjezd na jedničku mi dělá problémy :D pokud si to esp/asr vypneš a budeš mit těžkou nohu tak ti to bude hrabat a budeš ztrácet, pokud ho necháš zaplé a budeš mít těžkou nohu, tak ti to zas omezí asr. takže to máš jak prašt a uhoď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 pokud si to esp/asr vypneš a budeš mit těžkou nohu tak ti to bude hrabat a budeš ztrácet, pokud ho necháš zaplé a budeš mít těžkou nohu, tak ti to zas omezí asr. takže to máš jak prašt a uhoď. Hm takže to radši m.... :D Aspoň budu šetřit spojku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Jo....ste přesně muj opak....mě každý vrzání,boucháni sere a snažím se to odstranit.....volant mi teda nevrže... po kostkách je to snad v každý fábce trochu vrzavější... Tak to prrr chlapi !! Jsem jako Najmis, jakmile mi tam něco vrže, jsem nervózní jako krá*a !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Hm takže to radši m.... :D Aspoň budu šetřit spojku. vypni ASR a nauč se rozjíždět bez prohrábnutí kol, ale rychle Jakmile prohrábneš, tak tě to zbrzdí.. Když máš zapnutý ASR a dáš plnej kotel, tak ti ASR omezí přenos točivýho momentu na kola.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Nevite nekdo prosim jak vyresit vrzani tech molitanu u airbagu ve volantu? Stve me to jedu nekde,auto se natrasa a vrze mi volant a pak jeste druhy fundovany dotaz : kdyz prejedu retarder dle rychlosti k tomu predepsane ,tak mi vrze neco v aute. predek a nekdy i zadek...pak zase obracene. co to muze byt? mam to resit nebo na to hodit bobek? diky tw. Mám za sebou 20 tkm a začíná mi to dělat taky, vypadá to asi na držáky tlumičů. Je to dost markantní, když zkusíte za jízdy začít kličkovat ... Divný je, že mi ty zvuky přijdou, jen z levé strany ... Co pan P2M, neřešil to tu někdy a někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Mám za sebou 20 tkm a začíná mi to dělat taky, vypadá to asi na držáky tlumičů.Je to dost markantní, když zkusíte za jízdy začít kličkovat ... Divný je, že mi ty zvuky přijdou, jen z levé strany ... Co pan P2M, neřešil to tu někdy a někdo? vrchní uložení tlumičů ale po 20 TKM to je dost brzy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 vrchní uložení tlumičů ale po 20 TKM to je dost brzy ... Chtělo by to celý auto namočit na hoďku do oleje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 vrchní uložení tlumičů ale po 20 TKM to je dost brzy ... To mi ani neříkej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Hele já vyměnil horní uložení tlumičů, silentbloky v ramenou, kosti stabilizátorů a vrže stejně Měnil jsem kvůli opotřebení, nikoliv kvůli zvukům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Hele já vyměnil horní uložení tlumičů, silentbloky v ramenou, kosti stabilizátorů a vrže stejně Měnil jsem kvůli opotřebení, nikoliv kvůli zvukům. No já zkusím zajet do servisu a uvidím co mi řeknou, kurňa vždyť je to v záruce !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Ahoj lidi, tak jsem právě prodal své staré auto a žlutá princezna už se na mě těší.. a já na ní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Gratulujeme!!! At slouzi A napis nam sem tu sokujici informaci, kterou jsi zatajoval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Gratulace. Závidím ti, protože žlutá je rychlejší než červená... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Gratulace. Závidím ti, protože žlutá je rychlejší než červená... Jj :-D ale hlavně chci vidět fotky !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Asi nechám přestříkat na žluto. Každopádně stále lepší než stříbrná metla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Gratulujeme!!! At slouzi A napis nam sem tu sokujici informaci, kterou jsi zatajoval JJ ať víme jestli je to doopravdy taková prda, jak si řikal A jinak taky gratuluju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) Gratulujeme!!! At slouzi A napis nam sem tu sokujici informaci, kterou jsi zatajoval Dík, dík, ale zatim mi můžete gratulovat tak akorát k tomu, že jsem prodal svoje staré auto... Já napsal, že se na mě princezna těší a ne že jě v garáži.., to bych teď neseděl u počítače Princeznu bych si měl přivézt příští neděli.., snad to vyjde, bo jinak budu mít sice balík peněz, ale auto ne.. Na ty tajný info si budete muset počkat , až ji budu mít, pustim všechno PENTADIUS: fotky budou, už se na to třesu... :-):-) MELLO: jak to myslíš, každopádně lepší než stříbrná ?? Ty žlutou nerad ? NEvim no, kdyby byla stejná nabídka na černou, asi bych váhal, takhle je to ale aspoň jednoznačná volba, pač tak jako tuhle žlutou bych v černé jetou těžko hledal.. KOUDY FRS: prda to je a až pustim ty informace, budete čučet... holt tohle jestli uskutečnim, bude to kup století... ... Editováno: 17. leden 2008, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Žlutou si kupujou jenom metrosexuálové a můj kolega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 METROSEXUÁLOVÉ JO? Dyť ta žlutá je supr.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 Ano, pěkná, zajímavá a extravagantní žlutá je řekněme....zvláštní, ale tato škodovácká žlutá je totálně vyblitózní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 17. leden 2008 Sdílet Vloženo 17. leden 2008 (editace) naopak, tahle škodovácká "yelow sprint" je supr.. Ale jak říkám, být ve stejném stavu ke koupi v černé, asi bych nad tím hodně přemýšlel jakou vybrat.. Editováno: 17. leden 2008, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 18. leden 2008 Sdílet Vloženo 18. leden 2008 No nic, každému co jeho jest. Ještě aby se ti ta tvoje barva nelíbila. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.