Martinoslav Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Presne tak to delam Mam nekolik soukromniku ze servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 20. leden 2008 Sdílet Vloženo 20. leden 2008 Myslím, že ta nejlepší kombinace je soukromník ve Škoda servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 prijd ke me... mam soukromniky ve skoda servisu a ty ti udelaji servisni prohlidku vc. vymeny oleje a kdoviceho za babku. takze pokud chces ozvi se. a mas to i s razitkem atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 prijd ke me... mam soukromniky ve skoda servisu a ty ti udelaji servisni prohlidku vc. vymeny oleje a kdoviceho za babku.takze pokud chces ozvi se. a mas to i s razitkem atd... Kolik to je za babku (výměna oleje včetně filtru)?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 (editace) Já mám taky známého v autorizovaném servisu a platím např. (75tis. km )olej+filtr+vzduchový filtr+pylový filtr+brzd. kap.=3.000.- Když jsem byl na servise poprvé a oficiálně ( 15tis ), tak jen olej+filtr+vzduchový filtr 5.200.- Editováno: 21. leden 2008, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renča Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Mám dotaz - co vlastně znamená RS . Kdysi bylo označení jako L , LS , GLS , R ,u Škodovek druh výbavy.Co jsem zjistila tak L - de Luxe LS - Lux Sport GLS - Grand Lux Sport R - Rapid + Coupe ( druh karoserie ) nevím možná že to není pravda .Dík,ale každej nemůže vědět vše Renča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Já mám taky známého v autorizovaném servisu a platím např. (75tis. km )olej+filtr+vzduchový filtr+pylový filtr+brzd. kap.=3.000.- Když jsem byl na servise poprvé a oficiálně ( 15tis ), tak jen olej+filtr+vzduchový filtr 5.200.- Renča: někdo tomu říká Rychlá Smrt, ale tak to snad nebude Nejsem si jistý, ale mohlo by to být odvozeno od WRC, ale co přesně to znamená sám nevím Oni se tu kluci určitě pochlapí a vysvětlí nám to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Kolik to je za babku (výměna oleje včetně filtru)?? 2500Kč komplet myslim vc. prace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Renča Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 WRC - World Rally Championship Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 Renča: někdo tomu říká Rychlá Smrt, ale tak to snad nebude Nejsem si jistý, ale mohlo by to být odvozeno od WRC, ale co přesně to znamená sám nevím Oni se tu kluci určitě pochlapí a vysvětlí nám to s WRC to nemá absolutně nic společnýho RS se používalo už pro Škodu 110 v 70. letech.. Ovšem co přesně to znamená netuším - že by Race sport? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 21. leden 2008 Sdílet Vloženo 21. leden 2008 WRC - World Rally Championship jj, to vím, ale domníval jsem se, že přídomek RS má s tím něco společného, ale jak píše Dakie, asi ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 jj, to vím, ale domníval jsem se, že přídomek RS má s tím něco společného, ale jak píše Dakie, asi ne... RS je podle mě Race Sport, Rychlý saze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 22. leden 2008 Sdílet Vloženo 22. leden 2008 (editace) RS si myslim ze znamena Rallye Sport nebo Road Sport popr. i Rodinny Sportak a neeboo taky Rychle Svezeni Editováno: 22. leden 2008, autor: Cary_mary_fuck Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanik Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Panove k tomu vrzani u volantu, vrze ten plast mezi budiky a volantem, aspon tak to bylo u mne. Vzal jsem kousek tlumiciho materialu, podlepil cely plast a mam klidek :-) Jinak k servisu, servisuju stejne jako Martinoslav a v pohode, prece nebudu platit o vic jak 100% vic v srvisu, za stejny sluzby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 23. leden 2008 Sdílet Vloženo 23. leden 2008 Já si taky všechno dělám sám. Vyměnit olej a filtry snad zvládne každej. A ušetříte 4 tisíce :-)) Na čem si myslíte, že vydělávaj originál servisy? Na prodeji aut? Na to zapomeňte. Vydělávaj na servise a na opravách při havarijkách!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Já si taky všechno dělám sám. Vyměnit olej a filtry snad zvládne každej. A ušetříte 4 tisíce :-)) Na čem si myslíte, že vydělávaj originál servisy? Na prodeji aut? Na to zapomeňte. Vydělávaj na servise a na opravách při havarijkách!! Stará dobrá pravda ... A prodejci se tím už ani netají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Mám dotaz - co vlastně znamená RS. Nevím možná že to není pravda .Dík,ale každej nemůže vědět vše Renča Ahoj Renčo, vítám zastupkyni něžného pohlaví mezi námi Fabiomaniaky Co se týče zkratky, jak napsal Čaryfuk, myslím že se jedna buď o RS - race sport nebo o RS - rally sport. Osobně se přikláním ke druhé variantě. Jinak dle mě jde o Rychlou Slečnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 2500Kč komplet myslim vc. prace Cena je dobrá, ale pořád je to dost ... Mě stojí výměna oleje s filtrem: - 1200,- 4 litry oleje Castrol 5W-40 s filtrem - 200,- za práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Cena je dobrá, ale pořád je to dost ... Mě stojí výměna oleje s filtrem: - 1200,- 4 litry oleje Castrol 5W-40 s filtrem - 200,- za práci Jo ale ty 4 litry máš tak maximálně pod spodní rysku. Já měním vždy s olejem i vzduchový a pylový filtr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Jo ale ty 4 litry máš tak maximálně pod spodní rysku. Já měním vždy s olejem i vzduchový a pylový filtr. Nee, Mello byla to cena za 5 litrů a z té poslední co zbylo jsem si hodil do auta na dolívání... Já do toho pyláče půjdu taky. Necháváš i čistit náplň klimatizace jednou za rok nebo nee? .:M:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Tak proč zavádíš a píšeš 4 litry? Těch 5 už samo chápu. Jistě klimu nechávám čistit vždy na jaře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Tak proč zavádíš a píšeš 4 litry? Těch 5 už samo chápu. Jistě klimu nechávám čistit vždy na jaře. Mello co obnáší vyčištění klimošky a kolik to stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Jinak o výkendu sem tlumil dveře plus měnil přední repro! pakárna práce, musel sem odvrtávat všechny nejty :D a navíc sem si umazal sedačky, takže sem si je nechal předevčírem vyprat a sozu jako nový krásně bílý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Mello co obnáší vyčištění klimošky a kolik to stojí? Nastříkání spreje do všech výdechů v palubce takovou dlouhou hadičkou a potom puštěný tuším topení tak 15 min. na max. a stojí mě to tuším 200 nebo 300 u kámoše v servise. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 25. leden 2008 Sdílet Vloženo 25. leden 2008 Nastříkání spreje do všech výdechů v palubce takovou dlouhou hadičkou a potom puštěný tuším topení tak 15 min. na max. a stojí mě to tuším 200 nebo 300 u kámoše v servise. Díkes, si jí teda nechám taky vyčistit :D Sem myslel, že se musí rozebrat půlka auta! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.