MELLO Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Už jsem tady dlouho nebyl a koukám....stále to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Budu si muset pořádne projít diskuzi o čipu, pak uvidim, třeba změnim názor.. každopádně bych měl strach.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Kdo se bojí,nesmí do lesa.... Nemusíš to čipovat na extrémy....místo čipu jen takovej čííípek..prostě něco rozumnýho,pár KW a bude vše v poho... no na extrémy nemusim, ale obyčejně se to dělá na těch 134kW, ne?? to je asi optimální, ne?? ABC tuning myslim má zajímavou cenu.. navíc jsem si vždycky říkal, že nic jiného než od cimbu, ale pak jsem na Jandu slyšel nějakou špínu od celkem důvěryhodného člověka, tak uvidim no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
one-z Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Na abc tuning jsem se tady jednou ptal a jsou to prej podvodníci Usuď sám, že ty jejich nárusty jsou šíleně extrémní, u turbomotorů bych to ještě pochopil, ale že 1.4/74, která je už dost vyhnaná dostanou na 91kW se mi moc věřit nechce, když sportmotor jí upravuje na 78kW... To samé u SDi a další podivné nárusty... Jinak ten nárust na 134kW není rozhodně žádnej čípek, to je čip jak bejk, já bych viděl optimum kolem 120-125kW, např ten sportmotor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 ABC nikdy!!!! myslím, že tady mají téma v Hospodě u Octávek... Dost špatných zkušeností s nima.. Jestli chceš chip, tak mi písni SZ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 (editace) Mám chip přez Dakie(ho) a no problém,spokojenost.Mužu doporučit. Edit:oprava jmén: dakieho na Dakieho Editováno: 10. Únor 2008, autor: najmis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Takže 120 je optimální jo? Jinak jak říkám, teď fakt nic nehci.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty-RS Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 NIkde jsem to nenašel kde by to mohlo bejt?...hledám topic s tím, že když někde někoho uvidíte, kam to napsat....?..něco jako Fábky z ulic, vídám poslední dobou pár FRS, tak bych sem hodil kde a kdy, a třeba to je někdo odsud.. :palec2: třeba včera kolem šestý na strakonický, jeli jsme s kámošem dvě FRS, a u benzínky v Rdotíně se k nám přidaly dvě krásný a usměvavý slečny taky s FRS stříbrnou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOUDY_FRS Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 NIkde jsem to nenašel kde by to mohlo bejt?...hledám topic s tím, že když někde někoho uvidíte, kam to napsat....?..něco jako Fábky z ulic, vídám poslední dobou pár FRS, tak bych sem hodil kde a kdy, a třeba to je někdo odsud.. :palec2: třeba včera kolem šestý na strakonický, jeli jsme s kámošem dvě FRS, a u benzínky v Rdotíně se k nám přidaly dvě krásný a usměvavý slečny taky s FRS stříbrnou... Heh taky bych chtěl potkat dvě buchyt v RSku :-)))) Nevim sice jestli bych je nechal vyhrát ale určitě bych je jen tak nenechal ujet :-)))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty-RS Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Heh taky bych chtěl potkat dvě buchyt v RSku :-)))) Nevim sice jestli bych je nechal vyhrát ale určitě bych je jen tak nenechal ujet :-))))no příště si je taky nenechám jen tak ujet, jen aby to příště ještě bylo a smály se tak krásně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 aby mě pojela ženská, to bych nesnesl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 aby mě pojela ženská, to bych nesnesl jak v čem Anry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
anry Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 ženská patří do kuchyně, za volant jen když jede do obchodu pro suroviny do kuchyně. To je to samé, jak nafta patří traktora, plyn do zapalovača a benzín si lejte do čeho chcete. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 zdravím,nemá někdo problém s cvakáním v přední části vozu? prý to jsou ty ventilky v krabičce pod kapotou před spolujezdcem... cvaka to jen kdyz to je studene... kdo mi poradi pls? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 zdravím,nemá někdo problém s cvakáním v přední části vozu? prý to jsou ty ventilky v krabičce pod kapotou před spolujezdcem... cvaka to jen kdyz to je studene... kdo mi poradi pls? Nevím, ještě mi to necvaká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 no na extrémy nemusim, ale obyčejně se to dělá na těch 134kW, ne?? to je asi optimální, ne?? ABC tuning myslim má zajímavou cenu..navíc jsem si vždycky říkal, že nic jiného než od cimbu, ale pak jsem na Jandu slyšel nějakou špínu od celkem důvěryhodného člověka, tak uvidim no.. Jinak pokud čipují na 124 kW a seriově tam můžeš mít okolo 100-104 kW, záleží jak který auto. Ale myslím, že bych do toho nešel = zbytečná investice. Jede to dost a navíc trpí všechny součásti. Raději ty peníze dám do úprav na autě (kola, muzika, interiér apod). Potvrzuji slova pana Dakieho ABC tuning - VÁŽNĚ NEBRAT !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 (editace) ženská patří do kuchyně, za volant jen když jede do obchodu pro suroviny do kuchyně. To je to samé, jak nafta patří traktora, plyn do zapalovača a benzín si lejte do čeho chcete. tweetak: taky nemohu sloužit a snad ani nebudu muset.. Editováno: 13. Únor 2008, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 to by me fakt zajimalo co mi tam dela rotiku... a jeste k tomu mi vcera zaclo svitit ABS a ESP. se picnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 to by me fakt zajimalo co mi tam dela rotiku... a jeste k tomu mi vcera zaclo svitit ABS a ESP. se picnu jestli ti svítí ABS a ESP, tak by to mohle bejt čidlo na ABS... to chce VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweetak Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 mam to. je to spatny brzdovy spinac svetel. pak mi jeste odhalil vag,ze mam spatne pripojenou kontrolku na olej. co ja vim. jinak jsem byl zavodit s kamaradem - ace ventura na foru ->> ja vs jeho supb 140kw a do 180 jsem mu daval na dalnici,ale vic jak 230 jsem nedal a pak mi ujizdel lump jeden.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 (editace) tweetak: ty máš FRS chiplou? V popisu máš napsáno 96kW.. tak mi nějak nejde do hlavy, že jsi s ní dal 230 Editováno: 15. Únor 2008, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tak já jsem to jednou z kopce a s větrem v zádech rozkulil na 235 a mám sériovku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 to fakt čumim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 (editace) Jenže ber to tak, že to je opravdu extrém. Po rovině ani náhodou. Nehledě na to, že v té rychlosti se už o nějakých jízdních vlastnostech nedá mluvit - to už je projektil a brzdit bych to z té rychlosti taky nechtěl.. Poslední relativně bezpečná a pohodová rychlost je pro FRS max. 160 Editováno: 15. Únor 2008, autor: MELLO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 MELLO: j jasný no.. tomu rozumím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.