jvees69 Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 díky za info... jinak, co lidi říkáte na tohle? http://www.autorecenze.cz/auto-recenze-sko...bia-rs-3213.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 (editace) díky za info... jinak, co lidi říkáte na tohle? http://www.autorecenze.cz/auto-recenze-sko...bia-rs-3213.htm Zřejmě nějaký prominent, když měl FRS r.v. 2002... Podle mého to psal člověk, který FRS v životě neměl. Nějaký důležitý chytrák. Hlavně píše, že ho používá 4 roky a nahoře píše, že mu je 21 let. Že už by Fabču RS proháněl od 17 let? Editováno: 17. Únor 2007, autor: camron Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 díky za info... jinak, co lidi říkáte na tohle? http://www.autorecenze.cz/auto-recenze-sko...bia-rs-3213.htm ASi mel smulu, nebo mele,mele a mele 10litru spotreba?, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 17. Únor 2007 Sdílet Vloženo 17. Únor 2007 no já si taky říkal, že to bude asi nějakej vocas..., každopádně potom jsem tam našel i jiné recenze a ty už se pak četli jinak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
arpos Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 srandek: no urco bych mel zajem, od kama jsi? asi nemas ICQ co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvees69 Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 (editace) Tak jsem jel včera se svou felicií (má ABS), musel jsem při asi 70ti prudce brzdit a byly tam hrboly, no a ABS se sepnulo a na hrbolech přestalo brzdit, takže jsem musel znovu sešlápnout.. něco mi tedy říká, že ten problém s ABS není jen u fabií, ale u všech "normálně dostupných" aut... (když tu nebudeme rozebírat auta za miliony).. Zajímala by mě taková maličkost, máte tu někdo neony (podsvícené auto)?? Jak se tam ty neony k podvozku přidělávají?? (na svém starém autě jsem to měl, ale to byly ručně dělané neony a přidělával jsem to tak nějak improvizačně pomocí stahovacích pásků, které jsem protáhnul dírami, které jsem si předem vyvrtal ... -> co jsem se díval na netu, prodávaj se neony za asi 6 tisíc, na kterých se pak přes ovladač dají měnit barvy, až 7, pulsace a dokonce to jde napojit i na audio a problikává to pak do rytmu.., je na ně záruka 2 roky, jsou odolné vůči nárazu a určitě i vodě.., to by mohlo vypadat hodně dobře, co říkáte?? Editováno: 18. Únor 2007, autor: jvees69 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 18. Únor 2007 Sdílet Vloženo 18. Únor 2007 srandek: no urco bych mel zajem, od kama jsi? asi nemas ICQ co? ICQ mam, můžeš se ozvat: 490-863-613 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George Couser Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Všimněte si - nemá Xenony: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Všimněte si - nemá Xenony: hmm, no tak treba skodovka uz nikdy do zadnyho auta nebude davat xenony, fabia II je taky nema, tak ja nevim no... kazdopadne todle auto je naprosta pecka, tak barva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 A neni to fotka treba slovenskyho nebo anglickyho FRS? Tam se xenony prece normalne nedavaly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milos Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Já taky nemám xenony Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Podivejte se na posazeni steracu, je to pravak... Tedy pro UK a tam jak znamo nejsou xenony v serii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 A ma cervene trmeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
novi37 Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 podme si zalozit detektivni kancelar!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 TAk trosku asi zmena http://www.novinky.cz/auto/specialni-edice...9929_254gp.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 Je to skutečně verze pro UK už podle názvu vRS, a ne RS jako v ČR, v UK se prodává pod tímto názvem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 21. Únor 2007 Sdílet Vloženo 21. Únor 2007 A neni to fotka treba slovenskyho nebo anglickyho FRS? Tam se xenony prece normalne nedavaly... Na slovenské RSy sa vždy dávali xenóny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 TAk trosku asi zmena http://www.novinky.cz/auto/specialni-edice...9929_254gp.html bílá kola vzali kde? jsou tam klasický ve stříbře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Igor: Opravdu?? Ja tady v UL vidam jezdit jednu slovenskou a xenony nema Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Igor: Opravdu?? Ja tady v UL vidam jezdit jednu slovenskou a xenony nema a je to ozajstna vRSa? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 jsem neodolal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 mam také Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Bílý kola se tam měly původně dávat, ale neprošly zkouškama....zežloutly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Bílý kola se tam měly původně dávat, ale neprošly zkouškama....zežloutly... aha no to je jedno:o) tyhle tam slušej sem zvedav kdo se tady sni ukaže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Amadeus Vloženo 22. Únor 2007 Sdílet Vloženo 22. Únor 2007 Ještě nějaké to foto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.