Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

díky za info... -_-

jinak, co lidi říkáte na tohle? http://www.autorecenze.cz/auto-recenze-sko...bia-rs-3213.htm

:(  :(  :(  :(  :(  :(  :(

Zřejmě nějaký prominent, když měl FRS r.v. 2002...

Podle mého to psal člověk, který FRS v životě neměl. Nějaký důležitý chytrák. Hlavně píše, že ho používá 4 roky a nahoře píše, že mu je 21 let. Že už by Fabču RS proháněl od 17 let?

Upraveno od camron

no já si taky říkal, že to bude asi nějakej vocas..., každopádně potom jsem tam našel i jiné recenze a ty už se pak četli jinak :) ...

srandek: no urco bych mel zajem, od kama jsi? asi nemas ICQ co?

Tak jsem jel včera se svou felicií (má ABS), musel jsem při asi 70ti prudce brzdit a byly tam hrboly, no a ABS se sepnulo a na hrbolech přestalo brzdit, takže jsem musel znovu sešlápnout.. něco mi tedy říká, že ten problém s ABS není jen u fabií, ale u všech "normálně dostupných" aut... (když tu nebudeme rozebírat auta za miliony).. ;)

Zajímala by mě taková maličkost, máte tu někdo neony (podsvícené auto)?? Jak se tam ty neony k podvozku přidělávají??

(na svém starém autě jsem to měl, ale to byly ručně dělané neony a přidělával jsem to tak nějak improvizačně pomocí stahovacích pásků, které jsem protáhnul dírami, které jsem si předem vyvrtal :ph34r: ... :( -> :) co jsem se díval na netu, prodávaj se neony za asi 6 tisíc, na kterých se pak přes ovladač dají měnit barvy, až 7, pulsace a dokonce to jde napojit i na audio a problikává to pak do rytmu.., je na ně záruka 2 roky, jsou odolné vůči nárazu a určitě i vodě.., to by mohlo vypadat hodně dobře, co říkáte?? -_-

Upraveno od jvees69

srandek: no urco bych mel zajem, od kama jsi? asi nemas ICQ co?

ICQ mam, můžeš se ozvat: 490-863-613

Všimněte si - nemá Xenony:

91881dp2.jpg

Všimněte si - nemá Xenony:

91881dp2.jpg

hmm, no tak treba skodovka uz nikdy do zadnyho auta nebude davat xenony, fabia II je taky nema, tak ja nevim no... :p kazdopadne todle auto je naprosta pecka, tak barva -_-:palec2:

A neni to fotka treba slovenskyho nebo anglickyho FRS? Tam se xenony prece normalne nedavaly...

Já taky nemám xenony :smich::smich::smich:

Podivejte se na posazeni steracu, je to pravak... Tedy pro UK a tam jak znamo nejsou xenony v serii... ;)

A ma cervene trmeny :huh:

podme si zalozit detektivni kancelar!!! :D :D :D

Je to skutečně verze pro UK už podle názvu vRS, a ne RS jako v ČR, v UK se prodává pod tímto názvem

A neni to fotka treba slovenskyho nebo anglickyho FRS? Tam se xenony prece normalne nedavaly...

Na slovenské RSy sa vždy dávali xenóny :palec2:

Igor: Opravdu?? Ja tady v UL vidam jezdit jednu slovenskou a xenony nema :kuk:

Igor: Opravdu?? Ja tady v UL vidam jezdit jednu slovenskou a xenony nema :kuk:

a je to ozajstna vRSa? :D

jsem neodolal

Bílý kola se tam měly původně dávat, ale neprošly zkouškama....zežloutly... :(

Bílý kola se tam měly původně dávat, ale neprošly zkouškama....zežloutly... :(

aha no to je jedno:o) tyhle tam slušej :p sem zvedav kdo se tady sni ukaže -_--_-

Ještě nějaké to foto....

post-1-1172155495.jpg

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.